פסטה קישואים ברוטב שמנת פטריות דיאטטי
על ידי Sagit Malki מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, פסטה ונודלס
את פסטת הקישואים הבאה כולם יכולים להכין ממש בקלות, שינוי מרענן מהפסטה הרגילה ושילוב נפלא של קישואים ורוטב שמנת רזה. מנה דיאטטית, טבעונית וטעימה ללא גלוטן.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
20 דקות
15 דקות
35 דקות
- 2 סועדים
מצרכים למתכון
3-4 קישואים
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
חבילת פטריות שמפיניון חצויות
1 שמנת לבישול (אלפרו סויה 5%)
כפית אבקת מרק פטריות / קורנפלור
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
פטרוזיליה / כוסברה / בצל ירוק קצוצים
הוראות הכנה
את הקישואים נשטוף היטב ונחתוך לרצועות עם קולפן ג'וליאנים.
לאחר פריסת הקישואים נשרה את הרצועות בקערה עם מים רותחים למשך 5 דקות, נסנן מנוזלים ונייבש מעט.
במחבת רחבה נחמן שמן זית ובו נטגן בצל ושום כ-3 דקות.
כעת נוסיף למחבת את הפטריות ונקפיץ עד לשינוי צבע.
נוסיף למחבת את רצועות הקישואים ונערבב בעדינות.
נוסיף את השמנת , אבקת פטריות, מלח ופלפל ונרתיח את השמנת כ-5 דקות.
נערבב בעדינות כדי לא לשבות את רצועות הקישואים.
נפזר עשבי תיבול לפי הטעם ונגיש חם.