
פסטה קישואים ברוטב שמנת פטריות דיאטטי
על ידי Sagit Malki מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, פסטה ונודלס
את פסטת הקישואים הבאה כולם יכולים להכין ממש בקלות, שינוי מרענן מהפסטה הרגילה ושילוב נפלא של קישואים ורוטב שמנת רזה. מנה דיאטטית, טבעונית וטעימה ללא גלוטן.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
20 דקות
15 דקות
35 דקות
- 2 סועדים
הוראות הכנה
את הקישואים נשטוף היטב ונחתוך לרצועות עם קולפן ג'וליאנים.
לאחר פריסת הקישואים נשרה את הרצועות בקערה עם מים רותחים למשך 5 דקות, נסנן מנוזלים ונייבש מעט.
במחבת רחבה נחמן שמן זית ובו נטגן בצל ושום כ-3 דקות.
כעת נוסיף למחבת את הפטריות ונקפיץ עד לשינוי צבע.
נוסיף למחבת את רצועות הקישואים ונערבב בעדינות.
נוסיף את השמנת , אבקת פטריות, מלח ופלפל ונרתיח את השמנת כ-5 דקות.
נערבב בעדינות כדי לא לשבות את רצועות הקישואים.
נפזר עשבי תיבול לפי הטעם ונגיש חם.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!