פסטה קישואים ברוטב שמנת פטריות דיאטטי

על ידי Sagit Malki  , , , ,

את פסטת הקישואים הבאה כולם יכולים להכין ממש בקלות, שינוי מרענן מהפסטה הרגילה ושילוב נפלא של קישואים ורוטב שמנת רזה. מנה דיאטטית, טבעונית וטעימה ללא גלוטן.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 20 דקות

    15 דקות

    35 דקות

  • 2 סועדים

מצרכים למתכון

3-4 קישואים

2 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ

3 שיני שום כתושות

חבילת פטריות שמפיניון חצויות

1 שמנת לבישול (אלפרו סויה 5%)

כפית אבקת מרק פטריות / קורנפלור

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

פטרוזיליה / כוסברה / בצל ירוק קצוצים

הוראות הכנה

את הקישואים נשטוף היטב ונחתוך לרצועות עם קולפן ג'וליאנים.

לאחר פריסת הקישואים נשרה את הרצועות בקערה עם מים רותחים למשך 5 דקות, נסנן מנוזלים ונייבש מעט.

במחבת רחבה נחמן שמן זית ובו נטגן בצל ושום כ-3 דקות.

כעת נוסיף למחבת את הפטריות ונקפיץ עד לשינוי צבע.

נוסיף למחבת את רצועות הקישואים ונערבב בעדינות.

נוסיף את השמנת , אבקת פטריות, מלח ופלפל ונרתיח את השמנת כ-5 דקות.

נערבב בעדינות כדי לא לשבות את רצועות הקישואים.

נפזר עשבי תיבול לפי הטעם ונגיש חם.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00