
פסטה קישואים ברוטב שמנת פטריות דיאטטי
על ידי Sagit Malki מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, פסטה ונודלס
את פסטת הקישואים הבאה כולם יכולים להכין ממש בקלות, שינוי מרענן מהפסטה הרגילה ושילוב נפלא של קישואים ורוטב שמנת רזה. מנה דיאטטית, טבעונית וטעימה ללא גלוטן.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
20 דקות
15 דקות
35 דקות
- 2 סועדים
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
את הקישואים נשטוף היטב ונחתוך לרצועות עם קולפן ג'וליאנים.
לאחר פריסת הקישואים נשרה את הרצועות בקערה עם מים רותחים למשך 5 דקות, נסנן מנוזלים ונייבש מעט.
במחבת רחבה נחמן שמן זית ובו נטגן בצל ושום כ-3 דקות.
כעת נוסיף למחבת את הפטריות ונקפיץ עד לשינוי צבע.
נוסיף למחבת את רצועות הקישואים ונערבב בעדינות.
נוסיף את השמנת , אבקת פטריות, מלח ופלפל ונרתיח את השמנת כ-5 דקות.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











