FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט פלפלים וגבינת פטה עם רוטב מיוחד (מומלץ לשבועות!)

אחד הדברים הכי מהנים בחג השבועות זו האופציה ליהנות ממגוון סלטים חלביים שאנחנו לא נוהגים להגיש בשאר החגים. כזה הוא סלט הפלפלים הזה – משלב בפשטות פלפלים צבעוניים וגבינת פטה עם רוטב מלא בטעמים. הסלט נהדר להגשה גם אחרי לילה במקרר! *שימו לב – להגשת הסלט לאחר לילה במקרר יש לפזר את הגבינה והירק רק בסמוך להגשה. חג שמח :)

זמן עבודה: 5 דקות | סלט מרכז שולחן

שימו ❤️
יש לנו עוד המלצות לסלטים משגעים לשבועות
ממש כאן >> אוסף סלטים לשבועות

מצרכים:

  • 4 פלפלים צבעוניים צרים, פרוסים לטבעות
  • חבילה של גבינת פטה מפוררת
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • פטרוזיליה או כוסברה להגשה

לרוטב:

  • 6 כפות שמן זית
  • 6 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • 1 כפית דבש
  • 1 שן שום, קצוצה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • קורט סוכר

הוראות הכנה:

  1. מערבבים בקערה גדולה פלפלים, גבינת פטה ובצל.
  2. מערבבים בקערה קטנה שמן זית, חומץ בלסמי, חרדל, דבש, שום, מלח, פלפל וסוכר לאיחוד.
  3. יוצקים על הסלט ומערבבים לאיחוד.
  4. מאחסנים סגור במקרר עד להגשה או מפזרים ירק מעל ומגישים לשולחן.
    בתאבון!

הסלט הזה מאוד יחמיא למנות הבאות:

דילוג לתוכן