אחד הדברים הכי מהנים בחג השבועות זו האופציה ליהנות ממגוון סלטים חלביים שאנחנו לא נוהגים להגיש בשאר החגים. כזה הוא סלט הפלפלים הזה – משלב בפשטות פלפלים צבעוניים וגבינת פטה עם רוטב מלא בטעמים. הסלט נהדר להגשה גם אחרי לילה במקרר! *שימו לב – להגשת הסלט לאחר לילה במקרר יש לפזר את הגבינה והירק רק בסמוך להגשה. חג שמח 🙂
זמן עבודה: 5 דקות | סלט מרכז שולחן
שימו ❤️
יש לנו עוד המלצות לסלטים משגעים לשבועות
ממש כאן >> אוסף סלטים לשבועות
מצרכים:
- 4 פלפלים צבעוניים צרים, פרוסים לטבעות
- חבילה של גבינת פטה מפוררת
- 1 בצל סגול פרוס דק
- פטרוזיליה או כוסברה להגשה
לרוטב:
- 6 כפות שמן זית
- 6 כפות חומץ בלסמי
- 1 כפית חרדל דיז'ון
- 1 כפית דבש
- 1 שן שום, קצוצה
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- קורט סוכר
הוראות הכנה:
- מערבבים בקערה גדולה פלפלים, גבינת פטה ובצל.
- מערבבים בקערה קטנה שמן זית, חומץ בלסמי, חרדל, דבש, שום, מלח, פלפל וסוכר לאיחוד.
- יוצקים על הסלט ומערבבים לאיחוד.
- מאחסנים סגור במקרר עד להגשה או מפזרים ירק מעל ומגישים לשולחן.
בתאבון!