FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט גבינת פטה משגע לשבועות 😍

זה לא סוד ששולחן שבועות הוא מהחגיגיים והמיוחדים ביותר בכל שנה. הסלט הזה משלים את הארוחה כל-כך טוב, משלב עלים ירוקים עם גבינת פטה, פקאן וחמוציות. מכינים בקלות, ממש לפני הארוחה.

זמן עבודה: 10 דקות | סלט מרכז שולחן

📌 אל תפספסו >> האוסף הגדול – מתכונים לשבועות

מצרכים:

  • שקית עלי אורוגולה / רוקט / חסה / מיקס עלים ירוקים שאוהבים
  • 3 גבעולי סלרי
  • 1 גבעול בצל ירוק
  • חופן חמציות
  • חופן פקאן (אפשר גם מסוכר)
  • 200 גרם גבינת פטה מפוררת

לרוטב:

  • מיץ מלימון שלם
  • 1 כף חומץ בן יין
  • 1 כף סילאן
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. בקערה קטנה מערבבים את כל מצרכי הרוטב ומניחים בצד.
  2. בקערה גדולה מערבבים עלים ירוקים, סלרי, בצל ירוק, חמוציות ואגוזים.
  3. מוסיפים את הפטה המפוררת, שופכים מעל לסלט את הרוטב ומערבבים טוב, אין צורך לחשוש מפירור יתר של הפטה, זה מאוד תורם לטעם ולמרקם הסופיים.
  4. שימו לב – הסלט הזה יהיה נהדר כשהוא טרי בלבד, יש לאין אותו בדקה ה-90 לקראת ההגשה לשולחן. לא יישמר במקרר.
    חג שמח :)

עוד מתכוני חובה לשבועות:

דילוג לתוכן