FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט פטריות של אולם אירועים (הכי טעים!)

זה סלט נהדר שתמיד מככב באולמות אירועים וכדאי להגיש אותו עם חלה קריספית וטחינה או חומוס. מדובר בסלט מאוד קל להכנה אבל מאוד משדרג כל ארוחה. ניתן להגיש חם או לשמור במקרר עד 3 ימים ולהגיש קר.

זמן עבודה: 15 דקות | 4 סועדים

מצרכים:

  • 2 כפות שמן
  • 1 בצל גדול, פרוסות דקות
  • 2 קופסאות שימורי פטריות שלמות
  • כף קמח או קורנלפור לרוטב ללא גלוטן
  • 2.5 כוסות מים
  • כפית אבקת מרק פטריות או עוף פרווה
  • 1/4 כפית כמון
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. במחבת גדולה ועמוקה נטגן רצועות בצל בשמן עד שהוא הופך שקוף.
  2. נוסיף לסיר פטריות ונערבב היטב, נטגן עוד כדקה.
  3. נוסיף קמח ונערבב היטב.
  4. נוסיף מים, אבקת מרק, כמון, מלח ופלפל ונערבב. נביא לרתיחה.
  5. ננמיך להבה ונבשל כ-6 דקות, עד לדרגת הסמיכות הרצויה.
  6. לרוטב סמיך יותר אפשר להוסיף כף קמח / לרוטב דליל יותר מוסיפים 1/4 כוס מים.

מגישים את הסלט עם:

דילוג לתוכן