FoodisGood

5 מתכוני חציל שיעשו לכם את השבת

השבת מתקרבת, ואיתה ההזדמנות להפתיע את כולם במנות חציל מושקעות ומלאות בטעם. בין אם אתם מחפשים מנה ראשונה קלילה או מנה עיקרית עשירה, אספנו עבורכם 5 מתכונים מהממים עם חצילים לשבת הקרובה. תיהנו!

טיפים לעבודה עם חצילים – כך תהפכו כל מתכון להצלחה

  1. היפטרו מהמרירות: חצילים נוטים לפעמים למרירות קלה, אבל יש דרך פשוטה לנטרל אותה. פזרו מעט מלח גס על פרוסות החציל, הניחו לחצילים "להזיע" כ-20 דקות ואז שטפו ונגבו – ככה תקבלו חצילים עדינים בטעם ומוכנים לספוג את הרוטב!

  2. קריספיות מושלמת: אם אתם מחפשים מרקם קריספי, כדאי לייבש את החציל היטב לפני הבישול. ייבוש בעזרת מגבת נייר או אפילו ייבוש קצר באוויר יעזרו לו לשמור על הקריספיות בזמן הטיגון או הצלייה.

  3. חציל בלי הרבה שמן: חציל אוהב לספוג שמן, אבל אם רוצים לחסוך בשומן, אפשר להבריש אותו קלות בשמן זית, להניח על רשת ולצלות בתנור. ככה הוא יצא זהוב וטעים בלי יותר מדי שמן.

  4. בחירת החציל המושלם: כשאתם בוחרים חציל, חפשו חצילים מבריקים וחלקים, וודאו שהחציל מרגיש כבד ביחס לגודלו. חצילים כאלה יהיו טריים, פחות ספוגיים, וייתנו לכם את הטעם המיטבי.

4 מנות אורז מיוחדות לסופ"ש

בחרנו את 4 מתכוני האורז הכי חגיגיים שמתאימים לארוחה משפחתית מושקעת וגם לאירוח חברים. מנות אורז מעולות שנבחרו בקפידה לסופ"ש מושלם. תיהנו!

דילוג לתוכן