FoodisGood

סלט ביצים משודרג עם חצילים מטוגנים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
סלט מיוחד שמשלב ביצים וחצילים, שני מרכיבים שהם הבסיס למגוון סלטים נפלאים. הסלט נהדר להגשה בשבת לצד חלה טרייה.

מתכון לסלט ביצים וחצילים

מצרכים:

  • 3 חצילים
  • 1/2 כפית מלח
  • שמן לטיגון עמוק
  • 4 ביצים קשות
  • 5 כפות מיונז
  • 1 כף חרדל
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט פטרוזיליה קצוצה לקישוט

הוראות הכנה:

מטגנים את החצילים:
אפשר גם להכין חצילים בתנור במקום מטוגנים >> למתכון לחצילים בתנור

  1. מסירים את קצוות החציל וחוצים אותם לרוחב (משאירים את הקליפה).
  2. פורסים כל חצי לפרוסות בעובי של 1 ס"מ ואז למלבנים קטנים, קצת קטנים יותר מצ'יפס.
  3. מניחים בקערה מסננת, מפזרים מלח, מערבבים ונותנים לחציל להגיר נוזלים עשרים דקות.
  4. לאחר 20 דקות, מייבשים את החציל בנייר סופג.
  5. מחממים שמן במחבת עמוקה ומטגנים את החצילים כ-2-3 דקות מכל צד, עד שהם זהובים.
  6. מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים על נייר סופג.
  7. מעבירים לקערה.

מרכיבים את הסלט:

  1. פורסים את הביצים ומוסיפים לקערת החצילים.
  2. מוסיפים מיונז, חרדל, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות.
  3. טועמים ומתקנים תיבול, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים.
    בתאבון!

עוד סלטים מומלצים:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.