הנה מתכון קל ומוצלח להכנת פרגיות על האש – בזכות המרינדה הפרגיות יוצאות עסיסיות ובטעם פשוט נפלא. מכינים בקלות ונהנים ממנגל מוצלח במיוחד.
זמן עבודה: 5 דקות | 2 קילו פרגיות
מצרכים:
- 2 קילו פרגיות ללא עור ועצמות
- 1/3 כוס שמן
- 2 כפות מיץ לימון
- 1 כף דבש
- 1/2 כף פפריקה אדומה מתוקה
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
הוראות הכנה:
- בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים של המרינדה עד לאיחוד.
- מוסיפים פנימה את הפרגיות ומערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך 20 דקות.
- כשהמנגל חם, מוציאים תא הפרגיות מהמרינדה ומניחים על משטח הגריל. צולים 5-6 דקות מכל צד, עד שהפרגיות שחומות אך לא שרופות.
- מוציאים את הפרגיות מהגריל ומניחים ל 4 דקות, פורסים ומגישים חם.