FoodisGood

פרגיות על האש בתיבול הכי טעים שיש

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
הנה מתכון קל ומוצלח להכנת פרגיות על האש – בזכות המרינדה הפרגיות יוצאות עסיסיות ובטעם פשוט נפלא. מכינים בקלות ונהנים ממנגל מוצלח במיוחד.

זמן עבודה: 5 דקות | 2 קילו פרגיות

מצרכים:

  • 2 קילו פרגיות ללא עור ועצמות
  • 1/3 כוס שמן
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כף דבש
  • 1/2 כף פפריקה אדומה מתוקה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים של המרינדה עד לאיחוד.
  2. מוסיפים פנימה את הפרגיות ומערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך 20 דקות.
  3. כשהמנגל חם, מוציאים תא הפרגיות מהמרינדה ומניחים על משטח הגריל. צולים 5-6 דקות מכל צד, עד שהפרגיות שחומות אך לא שרופות.
  4. מוציאים את הפרגיות מהגריל ומניחים ל 4 דקות, פורסים ומגישים חם.

עוד מתכונים לעל האש:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.