FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

פרגיות על האש בתיבול הכי טעים שיש

הנה מתכון קל ומוצלח להכנת פרגיות על האש – בזכות המרינדה הפרגיות יוצאות עסיסיות ובטעם פשוט נפלא. מכינים בקלות ונהנים ממנגל מוצלח במיוחד.

זמן עבודה: 5 דקות | 2 קילו פרגיות

מצרכים:

  • 2 קילו פרגיות ללא עור ועצמות
  • 1/3 כוס שמן
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כף דבש
  • 1/2 כף פפריקה אדומה מתוקה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים של המרינדה עד לאיחוד.
  2. מוסיפים פנימה את הפרגיות ומערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך 20 דקות.
  3. כשהמנגל חם, מוציאים תא הפרגיות מהמרינדה ומניחים על משטח הגריל. צולים 5-6 דקות מכל צד, עד שהפרגיות שחומות אך לא שרופות.
  4. מוציאים את הפרגיות מהגריל ומניחים ל 4 דקות, פורסים ומגישים חם.

עוד מתכונים לעל האש:

דילוג לתוכן