FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פשטידה נפלאה בסיר טיגון ללא שמן

אם אתם מכורים (כמונו) לאייר פרייר – תשמחו לגלות שיש לנו מתכון קליל וטעים לפשטידה שיכולה לשלב כל סוג תוספת שאוהבים. פשטידה לגמרי סוגרת פינה שמכינים בצ'יק ונהנים מארוחת ערב מפחתית מעולה. מתאימה כמובן גם לאירוח!

זמן עבודה: 7 דקות | תבנית: תבנית שמתאימה לגודל סלסלת הסיר שלכם.

מצרכים:

  •  כוס ירקות שאוהבים – ברוקולי / כרובית / פטריות / תירס / בצל קצוץ / קישואים מגורדים / כל ירק אחר שאוהבים, אפשר גם מיקס
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח תופח
  • 1 גביע קוטג' או גבינה לבנה
  • 1 כף שמן
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כוס פתיתי גבינה צהובה

הוראות הכנה:

  1. מחממים את המכשיר על מצב אפייה ל-170 מעלות.
  2. טורפים את הביצים, מערבבים עם כל שאר מצרכי הפשטידה ובסוף מוסיפים את הירקות, ערבוב קטן רק כדי שהירקות ייכנסו לבלילה.
  3. מעבירים לתבנית משומנת שמתאימה לגודל של הסיר טיגון ומכניסים פנימה כשהסיר חם.
  4. אופים את הפשטידה במשך 20-25 דקות, בודקים שהיא יציבה ומוציאים לצינון בטמפ' החדר.

עם מה מגישים?

אם אתם רוצים להכין ארוחה שלמה באייר פריי הנה כמה מתכונים מומלצים להגשה עם הפשטידה, את כולם, כמובן, מכינים בסיר טיגון ללא שמן.

אוהבי פשטידות – אל תפספסו את האוסף השימושי הזה >> פשטידות • 50 + מתכונים מומלצים

דילוג לתוכן