FoodisGood

עוגת לוטוס מדהימה ומאוד קלה להכנה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
אוהבי מתוק אמיתיים? תתכוננו לעוגה שתהיה האהובה עליכם! מתכון לעוגת לוטוס וגבינה מדהימה שמכינים ממש בקלות. העוגה משלבת ממרח ועוגיות לוטוס, גבינה וניחוח וניל – היא טעימה ומרשימה ומושלמת לאירוח. כדאי להכין מראש כי העוגה דורשת הקפאה.

זמן עבודה: 20 דקות | תבנית קפיצית או עגולה בקוטר 26 ס"מ

מצרכים:

לתחתית עוגיות לוטוס:

  • 250 גרם עוגיות לוטוס
  • 100 גרם חמאה

לעוגת גבינה:

  • 2 גביעי שמנת מתוקה
  • 1 גביע גבינה לבנה 9%
  • 1 גביע גבינת שמנת מסקרפונה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 חבילת פודינג וניל
  • כפית תמצית וניל

לציפוי וקישוט לוטוס:

  • חצי קופסה של ממרח לוטוס
  • 4 כפות חלב
  • לקישוט: 7 עוגיות לוטוס מפוררות

הוראות הכנה:

  1. מתחילים בהמסת החמאה במיקרוגל – 30 שניות בכל פעם, עד שהחמאה נמסה לחלוטין.
  2. מפוררים את עוגיות הלוטוס לפירורים גסים ומערבבים עם החמאה הנמסה כך שכל הפירורים סופגים חמאה.
  3. משטחים את הפירורים לתחתית התבנית, לוחצים עם תחתית של כוס זכוכית, מכסים ומכניסים למקפיא.
  4. בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג וניל עד לקצף יציב. מוסיפים בהדרגה גבינה לבנה, שמנת מסקרפונה ותמצית וניל.
  5. יוצקים את בלילת העוגה מעל לפירורים שישבו במקפיא. מכסים את התבנית ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
  6. בינתיים מכינים את ציפוי הלוטוס: מערבבים בקערה חצי קופסה של ממרח לוטוס ו-4 כפות חלב, מחממים במיקרוגל 30 שניות, מערבבים שוב.
  7. לאחר שעתיים מוציאים את העוגה מהקפאה ושופכים עליה את ציפוי הלוטוס, מסביב מסדרים פירורי עוגיות לוטוס לקישוט.
  8. מכסים שוב ומחזירם למקפיא. העוגה מוכנה לאחר 4 שעות הקפאה. תיהנו!

עוד מתכוני לוטוס מפנקים:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.