FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פשטידת בצל פרווה מהירה שכולם אוהבים

מה שהכי כיף בפשטידות פרווה זה שאפשר להגיש אותן כתוספת שוברת שגרה בארוחה בשרית ולרוב הן אפילו מצליחות להיות כוכבות הארוחה. כזו היא פשטידה הבצל הפרווה הזאת – קלה להכנה, טעימה להפליא ומושלמת להגשה כתוספת לשולחן הארוחה. כמובן שהיא מתאימה גם לארוחת ערב קלילה לצד סלט טרי :)

זמן עבודה: 15 דקות | תבנית: פיירקס מלבנית או מרובעת

מצרכים:

  • 4 בצלים לבנים
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס מים
  • 3/4 כוס קמח תופח
  • 1 כף אבקת מרק בצל
  • 1 כף אבקת מרק פטריות
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. קולפים את הבצלים, חוצים באמצע ופורסים לפרוסות דקות דקות.
  3. מערבבים בקערה גדולה את הבצלים עם שאר מצרכי הפשטידה.
  4. משמנים היטב תבנית ויוצקים פנימה את בלילת הפשטידה.
  5. אופים בתנור החם למשך 35-40 דקות, עד שהפשטידה משחימה יפה.
  6. מוציאים מהתנור ומניחים עד השיש לצינון של לפחות 15 דקות לפי שפורסים.
  7. לאחסון הפשטידה יש לעטוף את התבנית בניילון נצמד ולאחסן במקרר עד 3 ימים.

עוד פשטידות מומלצות:

דילוג לתוכן