מכינים בקלות (בתנור או במחבת) ונהנים מחזה עוף בטעם שווארמה. הכנה ביתית מהירה שהופכת את ארוחת הצהריים לחוויה של מסעדה. מגישים כמובן לצד פיתות טריות, סלטים, חומוס ועוד..
זמן עבודה: 10 דקות | 3 סועדים
מצרכים:
- 800 גרם חזה עוף נקי חתוך לרצועות (אפשר גם פרגית)
- 1/4 כוס קורנפלור
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית בהרט
- 1/4 כפית כורכום
- 2 כפות תבלין שווארמה
הוראות הכנה:
- בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים של המרינדה – קורנפלור, שמן זית, מלח, פלפל, בהרט, כורכום ותבלים שווארמה. מכסים את הקערה ומניחים ל-15 דקות במקרר.
- להכנה בתנור – מעבירים את העוף לתבנית אפייה עמוקה, מחממים תנור ל-200 מעלות וצולים למשל 40-45 דקות, מערבבים מידי פעם.
- להכנה על המחבת – מחממים מעט שמן זית במחבת ווק ומקפיצים את רצועות העוף עד שהן צלויות ומוכנות.