FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

רצועות חזה עוף בסגנון שווארמה (קלי קלות!)

מכינים בקלות (בתנור או במחבת) ונהנים מחזה עוף בטעם שווארמה. הכנה ביתית מהירה שהופכת את ארוחת הצהריים לחוויה של מסעדה. מגישים כמובן לצד פיתות טריות, סלטים, חומוס ועוד..

זמן עבודה: 10 דקות | 3 סועדים

מצרכים:

  • 800 גרם חזה עוף נקי חתוך לרצועות (אפשר גם פרגית)
  • 1/4 כוס קורנפלור
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית בהרט
  • 1/4 כפית כורכום
  • 2 כפות תבלין שווארמה

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים של המרינדה – קורנפלור, שמן זית, מלח, פלפל, בהרט, כורכום ותבלים שווארמה. מכסים את הקערה ומניחים ל-15 דקות במקרר.
  2. להכנה בתנור – מעבירים את העוף לתבנית אפייה עמוקה, מחממים תנור ל-200 מעלות וצולים למשל 40-45 דקות, מערבבים מידי פעם.
  3. להכנה על המחבת – מחממים מעט שמן זית במחבת ווק ומקפיצים את רצועות העוף עד שהן צלויות ומוכנות.

השלימו את הארוחה והגישו עם:

דילוג לתוכן