FoodisGood

עוגת בננות • 6 מתכונים מנצחים (מכל הסוגים)

לגזור ולשמור – אספנו 6 מתכוני עוגות בננות מובילות, טעימות ופשוטות. מההכנה המהירה ביותר לארוכה ביותר (מ10 דקות עבודה ועד 30 דקות).

1. עוגת בננות ושוקולד מדליקה במינימום עבודה

היא בחושה, קלה, טעימה והכי חשוב – זריזה. עוגת בננה עם שוקולד (כמובן) 🙂 את המתכון ניתן להכין עם שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר. (10 דקות עבודה)

למתכון עוגת בננות ושוקולד

2. עוגת בננה שוקולד צ'יפס בחושה מדהימה

קלה להכנה ותמיד תמיד מצליחה. מתכון לעוגת בננות ושוקולד צ'יפס מעולה, היא אמנם נמוכה אבל הטעם מדהים. (10 דקות עבודה)

למתכון עוגת בננה שוקולד צ'יפס בחושה

3. עוגת בננות בחושה הכי קלה להכנה • מתכון מהיר!

המתכון של ליאורה אברמוב לעוגת בננות פרווה בחושה שמכינים ממש בקלות! עוגה פשוטה וקלה להכנה עם שוקולד וכל טוב. המתכון מתאים ל-2 תבניות אינגליש קייק. (10 דקות עבודה)

למתכון עוגת בננות בחושה

4. מתכון לעוגת בננות טבעונית • טעים, פשוט וקל

מתכון לעוגת בננות טבעונית מתוקה וקלה להכנה, מושלמת לאירוח ולהגשה לצד קפה הבוקר. מתכון מעולה לרגישים לגלוטן, מומלץ במיוחד עם סירופ מייפל או פירות נוספים. (15 דקות עבודה)

למתכון עוגת בננות טבעונית

5. עוגת בננות בחושה שמכינים בקערה אחת

מתכון פרווה קל, שמכינים בקערה אחת בלבד. העוגה משלבת בננות, קוקוס, צימוקים אגוזים ושוקולד. ניתן להוסיף או להשמיט תוספות לפי טעם אישי. עוגת הבננה ניתנת להכנה בתבנית קוגלהוף, אינגליש קייק גדולה, בתבנית עגולה או בכל תבנית אחרת. (15 דקות עבודה)

למתכון עוגת בננות בקערה אחת

6. עוגת רולדה במילוי קצפת, קרם טופי ובננות

רולדה מיוחדת במילוי קצפת, בננות וקרמל. עוגה מקסימה ומושקעת מומלצת במיוחד לאירוח או ליום הולדת. (30 דקות עבודה)

למתכון רולדה במילוי קצפת טופי ובננה

לעוד מתכונים ואפייה

מתכון: לחם מקמח מלא 100%

על איכות לא מתפשרים, במיוחד כשאפשר להכין את הלחם האיכותי הזה לבד לגמרי. 2 מתכונים ללחם מקמח מלא, האחד קלאסי והשני – לחם יוגורט מלא.

מאפינס דובדבנים בריא • טבעוני וללא גלוטן

עונת הדובדבנים קצרה ואת המאפינס הזה אתם חייבים להספיק להכין כשהדובדבנים עוד מתוקים. מתכון נהדר שעושה שימוש ברכיבים טבעיים ובריאים. מתאים לטבעוניים, צמחוניים וגם ללא גלוטן.

למה עוגות בחושות מתבקעות ואיך למנוע זאת?

עוגות בחושות – כמה שהן קלות להכנה, ככה הן טעימות! אבל יש משהו אחד שמפריע בעין, זה קורה בדרך-כלל במהלך האפייה בתנור – העוגה עולה במרכז ומתבקעת בחלקה העליון. מה עושים כדי למנוע את התבקעות העוגה? הכל בכתבה..

דילוג לתוכן