FoodisGood

פשטידת ברוקולי וגבינות שיש במקרר (10 דק' עבודה)

חבילת ברוקולי קפוא וכל גבינה שתמצאו אצלכם במקרר יצרו לכם ממש בקלות ארוחת ערב מזינה וטעימה במיוחד! את הפשטידה הזאת כולם אוהבים.

מתכון לפשטידת ברוקולי וגבינות

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: עגולה 24, אובאלית או מרובעת בינונית

מצרכים:

  • חבילת פרחי ברוקולי קפואים, מופשרים כ-10 דקות על השיש
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • גביע וחצי של גבינה רכה שיש במקרר (קוטג' / גבינה לבנה / שמנת חמוצה / או כל גבינה רכה שתמצאו)
  • 150 גרם גבינה קשה או חצי קשה שיש במקרר (צהובה מגוררת / מוצרלה מגוררת / בולגרית מפוררת וכד'..)

הוראות הכנה:

  1. משמנים תבנית בשכבת חמאה נדיבה. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים ביצים, גבינות ומלח ופלפל בקערה עד לבלילה אחידה.
  3. מוסיפים את פרחי הברוקולי ומערבבים טוב טוב.
  4. יוצקים את בלילת הפשטידה לתבנית המשומנת ואופים בתנור למשך כחצי שעה, עד שהפשטידה מזהיבה.
  5. מוציאים ומצננים, נותנים לפשטידה להתייצב בטמפרטורת החדר ורק לאחר מכן פורסים.
    בתאבון!

עוד דברים שתוכלו להכין בקלות עם ברוקולי קפוא:

  1. קיש ברוקולי וגבינות
  2. סלט ברוקולי זריז
  3. ברוקולי בתנור בקלות
מתכונים צמחוניים
21 מתכונים צמחוניים לכל צורך!

מוצאים את עצמכם מתפשרים על 2-3 מתכונים מכל אתר? מחפשים עמוד שימושי עם מגוון רעיונות למתכונים צמחוניים? לארוחת ערב, לאירוח חברים או סתם לנשנש מול

4 עוגות גבינה מיוחדות ומשודרגות

זה לא שאנחנו נגד עוגת הגבינה הקלאסית, אבל אתם פשוט חייבים לנסות לפחות אחת מהעוגות המשודרגות הבאות! אוהבי עוגת גבינה אמייתים ינסו את כל ה-4.

6 תוספות לא שגרתיות וכשרות לפסח

מגוונים בתוספות! לקראת חג הפסח שמתקרב וליל הסדר, אספנו לכם 6 מתכונים לתוספות כשרות לפסח שלא רואים בכל שולחן חג. קוסקוס כשר לפסח, כרובית מהממת ועוד.. קבלו השראה לקראת החג.

דילוג לתוכן