FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פשטידת ברוקולי וגבינות שיש במקרר (10 דק' עבודה)

חבילת ברוקולי קפוא וכל גבינה שתמצאו אצלכם במקרר יצרו לכם ממש בקלות ארוחת ערב מזינה וטעימה במיוחד! את הפשטידה הזאת כולם אוהבים.

מתכון לפשטידת ברוקולי וגבינות

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: עגולה 24, אובאלית או מרובעת בינונית

מצרכים:

  • חבילת פרחי ברוקולי קפואים, מופשרים כ-10 דקות על השיש
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • גביע וחצי של גבינה רכה שיש במקרר (קוטג' / גבינה לבנה / שמנת חמוצה / או כל גבינה רכה שתמצאו)
  • 150 גרם גבינה קשה או חצי קשה שיש במקרר (צהובה מגוררת / מוצרלה מגוררת / בולגרית מפוררת וכד'..)

הוראות הכנה:

  1. משמנים תבנית בשכבת חמאה נדיבה. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים ביצים, גבינות ומלח ופלפל בקערה עד לבלילה אחידה.
  3. מוסיפים את פרחי הברוקולי ומערבבים טוב טוב.
  4. יוצקים את בלילת הפשטידה לתבנית המשומנת ואופים בתנור למשך כחצי שעה, עד שהפשטידה מזהיבה.
  5. מוציאים ומצננים, נותנים לפשטידה להתייצב בטמפרטורת החדר ורק לאחר מכן פורסים.
    בתאבון!

עוד דברים שתוכלו להכין בקלות עם ברוקולי קפוא:

  1. קיש ברוקולי וגבינות
  2. סלט ברוקולי זריז
  3. ברוקולי בתנור בקלות
דילוג לתוכן