מתכון לעוגת בננות טבעונית • טעים, פשוט וקל

על ידי FoodisGood  ,

מתכון לעוגת בננות טבעונית מתוקה וקלה להכנה, מושלמת לאירוח ולהגשה לצד קפה הבוקר. מתכון מעולה לרגישים לגלוטן, מומלץ במיוחד עם סירופ מייפל או פירות נוספים.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

  • תבנית 26

מצרכים למתכון

2 בננות גדולות + בננה נוספת לקישוט

¼ כוס שמן צמחי

½ כוס מים

½ כפית תמצית וניל

½ כוס סוכר חום

1 וחצי כוס קמח (מומלץ קמח כוסמין)

1 וחצי כפיות אבקת אפיה

¾ כוס אגוזי מלך קצוצים

הוראות הכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אפייה סטנדרטית.

מועכים את 2 הבננות היטב, מוסיפים שמן, מים, תמצית וניל ומערבבים היטב עד לקבל תערובת אחידה.

מוסיפים לתערובת סוכר חום, מערבבים ולבסוף מוסיפים את הקמח עם אבקת האפייה.

מערבבים את הבלילה היטב עד לתערובת אחידה ומוסיפים אגוזי מלך.

יוצקים את הבלילה לתוך תבנית האפייה, פורסים את הבננה לקישוט ומפזרים מעל הבלילה.

מכניסים לתנור, מבשלים למשך שעה ורבע, מוציאים כשהעוגה זהובה במקצת ומגישים.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

רותם

07/03/2019

מתכון מדהים! מכינה אוצו כבר פעם שלישית בערך
מוסיפה מייפל לבלילה וזה מושלם בטירוף!

רק לא הבנתי למה כתוב במתכון שזה אמור להיות שעה וחצי בתנור – אחרי חצי שעה היא מוכנה לגמרי אצלי

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00