FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת פאדג' שוקולד מטריפה שנמסה בפה

זו כנראה עוגת היום הולדת המושלמת – כזאת שאפשר לקשט בכיף וליהנות מהמרקם השוקולדי העמוק שלה. עוגת פאדג' שוקולד אף פעם לא יוצאת מהאופנה ובצדק! המתכון שלנו מדוייק ומצליח פעם אחר פעם, עקבו אחר ההוראות ותקבלו את הפאדג' הכי מוצלח שתכינו.

*כדאי לדעת – לעוגת הפאדג' יש גם גרסה מהירה שכוללת 4 מצרכים בלבד, למתכון >> פאדג' שוקולד מהיר

זמן עבודה: 15 דקות | תבנית: מרובעת 20 ס"מ

מצרכים:

  • 1.5 כוסות קמח לבן
  • 1 כוס סוכר
  • 35 גרם אבקת קקאו (1/4 כוס)
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3/4 כפית סודה לשתייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 80 גרם חמאה מומסת, מצוננת
  • 2 ביצים טרופות קלות
  • 1 כוס מים פושרים
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות (מאוורר).
  2. מערבבים בקערה גדולה קמח, סוכר, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
  3. מוסיפים לקערה מים, מיץ לימון ותמצית ניל וטורפים.
  4. מוסיפים לתערובת הקמח את החמאה המומסת והביצים ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  5. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור חם כ-30 דקות.
  6. מניחים על השיש לצינון בתוך התבנית למשך 10 דקות ואז הופכים על רשת או צלחת הגשה.
  7. כשהפאדג' קר מפדרים באבקת סוכר או מצפים בגנאש שוקולד.
דילוג לתוכן