פאדג’ שוקולד מושחת מ-4 מצרכים בלבד

על ידי FoodisGood  , , ,

כשאין הרבה זמן והאורחים כבר בדרך, פאדג' השוקולד של מיכל מ"כשר וטעים" יעשה את העבודה. פאדג' ללא גלוטן.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 15 דקות

    40 דקות

    55 דקות

  • תבנית קפיצית 24

מצרכים למתכון

6 ביצים

3/4 כוס סוכר

300 גר' שוקולד מריר

150 גרם חמאה/ מחמאה

הוראות הכנה

תחילה נקציף את הביצים והסוכר כ-10 דקות, עד לקבלת קציפה תפוחה.

את השוקולד והחמאה נמיס יחדיו במיקרוגל ונערבב היטב.

נאחד את 2 התערובות ע"י קיפול וניצוק את בלילת הפאדג' לתבנית 24 משומנת.

זה הזמן להוסיף אגוזי לוז או כל תוספת אהובה אחרת (ממש לא חובה, העוגה יוצאת נהדר גם בלי).

נאפה בתנור חם על 150 מעלות כ-40 דקות.

בסיום האפייה ניתן לזלף על העוגה מעט שוקולד מומס.

נגיש חם או קר ונהנה מכל ביס, בתאבון.

עוגת הפאדג' הזאת היא הפינוק המושלם לאוהבי המתוק! אבל יש עוד כמה מתכונים קלים שממש שווה להכיר:

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

רעות

07/10/2016

היי, איך אני יודעת כשהעוגה מוכנה? האם הקיסם צריך לצאת יבש או עם פירורים לחים?

foodisgood

20/07/2016

היי חדשה,
ההקצפה הארוכה מכניסה אוויר לבלילה ותורמת בעיקר לגובה ולאווריריות של העוגה.
לא כדאי להקציף ידנית וגם לא להקציף רק 3 דקות, כדי לא לקבלת עוגה נמוכה ודחוסה.

חדשה

17/07/2016

היי! כמה שאלות
האם ניתן להקציף ידנית?
ומה ההקצפה הארוכה של 10 דקות נותנת שלא ניתן להשיג תוך 2-3 דקות של הקצפה?
תודה!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00