FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קוסקוס מסולת במיקרוגל ב-3 צעדים בלבד

מתכון מעולה של ליאת קאדר להכנת קוסקוס במיקרוגל – קוסקוס ביתי אמיתי מסולת. לא תאמינו כמה רך ואוורירי יוצא הקוסקוס הזה! ילדים מתים עליו (וגם אנחנו המבוגרים)

כלים שתצטרכו:

  • נפת קוסקוס (או מסננת דקה)
  • קערה למיקרוגל עם מכסה

מצרכים למתכון:

  • 3.5 כוסות סולת
  • 3/4 כוס מים פושרים
  • 5 כפות שמן
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • כף סוכר (לא לוותר)
  • כוס מים רותחים
  • עוד כ1/4-1/2 כוס מים רותחים במידת הצורך

הוראות הכנת קוסקוס במיקרוגל:

  1. מערבבים את הסולת עם 3/4 כוס מים פושרים עד לספיגת הנוזלים. מעבירים את הסולת בנפת קוסקוס ומניחים בקערה, מכסים ומאדים את הקוסקוס במיקרוגל במשך 4 דקות, מוציאים ומערבבים טוב טוב עם כף.
  2. מוסיפים לקוסקוס 5 כפות שמן, מלח, פלפל וסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים עוד כוס מים רותחים, מערבבים ומכניסים לאידוי נוסף של כ- 3 דקות במיקרוגל.
  3. מוציאים, מוסיפים עוד כוס מים רותחים, מערבבים ומאדים 2 דקות נוספות במיקרוגל. מערבבים, פותחים את גרגירי הסולת ומגישים.

במידה והקוסקוס מעט יבש ניתן להוסיף בין רבע ל-חצי כוס מים רותחים ולאדות כדקה נוספת במיקרוגל

דילוג לתוכן