FoodisGood

לחם שום מדהים ב-5 דקות

בין אם תבחרו בבאגט טרי או פרוסות לחם מחמצת ביתי – לחם השום הזה יצא מושלם בכל פעם! מצאנו את המתכון הכי טוב ללחם שום לעצלנים, כזה נימוח ומפנק, והכל ב-5 דקות עבודה בלבד!

מתכון ללחם שום מהיר

זמן עבודה: 5 דקות | זמן אפייה: 5 דקות

מצרכים:

  • 4 כפות חמאה מלוחה רכה (אם החמאה לא רכה מספיק ניתן להמיס מעט במיקרוגל, 30 שניות יספיקו)
  • 3 שיני שום קצוצות
  • קצת פטרוזיליה קצוצה (כמות של כף בערך)
  • באגט פרוס לפרוסות בעובי בינוני
  • 1.5 כוסות גבינה צהובה או מוצרלה מגוררת (לא חובה)

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
    מערבבים בקערה את החמאה עם השום, הפטרוזיליה והמלח.
  2. מסדרים את פרוסות הבאגט על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. מורחים בנדיבות מתערובת החמאה על גבי כל פרוסת באגט, מפזרים גבינה מגוררת.
  4. אופים בתנור החם כ-5 דקות, לחם השום יתבשל במהירות, הישארו ליד התנור כדי שלא יישרף.
    בתאבון!

עוד דרכים מעניינות להכין לחם שום בבית:

  1. לחמניות שום רכות
  2. חלות שום אווריריות
  3. לחם שום וזעתר
מרק ירקות עם גריסים

תנו לטעמים הביתיים לדבר בעד עצמם עם מרק ירקות עשיר עם גריסים! מרק ירקות שלא תפסיקו לאכול, קל להכנה, ממלא ועשיר בצבעים וטעמים.

5 מתכונים לקציצות עוף ביתיות מושלמת לצהריים

אחת המנות הכי מוצלחות לארוחת צהריים עם ילדים! קציצות עוף ניתנות להכנה במגוון צורות ודרכים, בתנור, במחבת, עם או בלי רוטב ועוד. באוסף הבא ריכזנו את כל המתכונים הכי שווים לקציצות עוף ביתיות שהכי מתאימות לארוחת צהריים.

דילוג לתוכן