FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרק ירקות עם גריסים

תנו לטעמים הביתיים לדבר בעד עצמם עם מרק ירקות עשיר עם גריסים! מרק ירקות שלא תפסיקו לאכול, קל להכנה, ממלא ועשיר בצבעים וטעמים.

מתכון למרק ירקות וגריסים

מצרכים:

  • 3 כפות שמן
  • 2 בצלים, קצוצים דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 גזרים, חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
  • 3/4 כוס גריסי פנינה
  • 3 ליטר מים או מרק ירקות
  • 4 ענפי סלרי, קצוצים גס
  • 1 כפית וחצי פפריקה מתוקה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. חממים שמן בסיר גדול על אש בינונית, מוסיפים בצל ושום ומטגנים כמה דקות, עד להזהבה.
  2. מוסיפים גזר, תפוחי אדמה וגריסים, מערבבים ומטגנים במשך דקה.
  3. מוסיפים מים, סלרי קצוץ, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.
  4. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-40 דקות.
  5. טועמים ובודקים שהגריסים מבושלים היטב, מתקנים תיבול במידת הצורך ומגישים.

בתאבון!

עוד מתכוני מרקים:

דילוג לתוכן