FoodisGood

קצת אחרת: קציצות עוף מטריפות בסגנון יפני

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
באנו לשדרג לכם את קציצות העוף עם הגרסה היפינית והסופר מוצלחת הזאת לקציצות עוף בזיגוג רוטב סויה מיוחד. הטעמים נהדרים וההכנה קלה! נסו את המתכון עוד היום.

זמן עבודה: 20 דקות | 16 קציצות בינוניות

מצרכים:

לקציצות:

  • 1/2 בצל קצוץ דק דק
  • 350 גרם עוף טחון
  • 1 חלמון ביצה
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות קמח תפוחי אדמה
  • 2 כפיות שמן

לרוטב:

  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות מירין
  • 3 כפות מים
  • 1/2 כפית קמח תפוחי אדמה

הוראות הכנה:

  1. מערבבים את כל מצרכי הרוטב הקערה קטנה ומניחים בצד.
  2. בקערה גדולה מערבבים בצל עם עוף טחון, חלמון, ג'ינג'ר, מלח וקמח תפוחי אדמה ומערבבים היטב עד שהכל מתאחד.
  3. מרטיבים ידיים ויוצרים כדורי עוף קטנים, כ-16 קציצות יצאו מהתערובת.
  4. מחממים 2 כפיות שמן במחבת על אש בינונית ומטגנים את הקציצות 3-4 דקות מכל צד עד שהן מוכנות.
  5. מוסיפים למחבת את הרוטב, מעל לקציצות, מערבבים בעדינות ומבשלים יחדיו כדקה.
  6. מסירים מהאש ומגישים לשולחן לצד אורז דביק.

אל תפספסו – מנות יפניות מעולות לפניכם:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.