FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פשטידת קישואים וגזר שמכינים ב-7 דקות עבודה!

מחפשים פשטידה קלה שמשלבת ירקות וגבינות? הכנו לכם מתכון נהדר וקל מאוד להכנה של פשטידת קישואים וגזר עם גבינה ומיונז. את הפשטידה מכינים בקלות בקערה אחת בלבד. מושלמת לארוחת ערב זריזה (גם לילדים).

מתכון לפשטידת קישואים וגזר

זמן עבודה: 7 דקות | תבנית: פאי עגולה בקוטר 24 ס"מ (מתאים גם לתבנית אינגליש קייק גדולה).

מצרכים:

  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • 1 קישוא גדול
  • 1 גזר גדול
  • 1 כוס גבינה צהובה או
  • מוצרלה מגוררת
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כפות מיונז
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  2. מגרדים את הקישוא והגזר על הצד הגס בפומפייה וסוחטים מנוזלים מיותרים.
  3. מעבירים את הירקות לקערה ומערבבים עם שאר מצרכי המתכון – ביצים, קמח, גבינה, מיונז, שמן זית, מלח ופלפל.
  4. משמנים תבנית פאי עגולה או תבנית אינגלישקייק גדולה ויוצקים פנימה את תערובת הפשטידה.
  5. אופים במשך 35-40 דקות, עד שהפשטידה זהובה לגמרי.
  6. מצננים כ-15 דקות ומגישים.
    בתאבון!

עוד פשטידות קלות שאסור לכם לפספס:

דילוג לתוכן