FoodisGood

מתכון: דג סלמון עם ציפוי משגע שמכינים בקלות

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
אם החלטתם לגוון את מנת הסלמון שלכם – הגעתם למתכון הנכון! המתכון הזה לסלמון בתנור עם ציפוי מדהים של אגוזי מקדמיה וכוסברה הוא המתכון המושלם לגיוון טעמים. ההכנה סופר קלה והתוצאה פשוט ממכרת. חשוב להשתמש בפילה שלם ולא פרוסות סלמון כדי לשמור על עסיסיות הדג ועל שלמות הקראסט באפייה.

זמן עבודה: 10 דקות | 5-6 מנות

מצרכים:

  • 2 ק"ג פילה סלמון
  • 1 כוס אגוזי מקדמיה קצוצים דק
  • 6 כפות שמן זית
  • 2/3 כוס מיץ לימון
  • 8 שיני שום קצוצות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כוס כוסברה טרייה קצוצה

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מערבבים את כל המרכיבים בקערה (מלבד הסלמון), מכסים ומניחים לטעמים להתאחד לכמה דקות.
  3. מניחים את הסלמון בתבנית מרופדת בנייר אפייה ויוצקים את הציפוי בצורה שווה.
  4. אופים במשך 18 דקות ואז מעבירים את התנור למצב גריל וצולים במשך 2 דקות כדי לקבל ציפוי פריך ויפה.
  5. רק לאחר האפייה חותכים את הסלמון לפרוסות בגודל הרצוי.

עוד מתכוני סלמון שכדאי לנסות:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email