FoodisGood

משלבים קפה ויוגורט ומקבלים עוגה נפלאה בכמה דקות עבודה בלבד

זה מדהים מה ששילוב של קפה ויוגורט יכול להוציא! עוגה מעולה ללא ביצים שמכינים בקערה אחת וממש בכמה דקות עבודה. עוגה מושלמת לאוהבי הקפה!

זמן עבודה: 6 דקות | תבנית: מרובעת 15X15

מצרכים:

  • 1/2 כוס יוגורט טבעי
  • 1 כפית אספרסו טחון או
  • אבקת נס קפה
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1/4 כוס שמן
  • כפית תמצית וניל
  • כפית דבש
  • 1 כוס קמח מנופה
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כוס מים חמימים

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. בקערה גדולה מערבבים היטב יוגורט עם קפה טחון. מוסיפים סוכר, שמן, תמצית וניל ודבש ומערבבים היטב שוב.
  3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ושוב מערבבים. מוסיפים מים וטורפים לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
  4. יוצקים את הבלילה ל-תבנית מרובעת 15X15 משומנת היטב.
  5. אופים בתנור החם למשך 35 דקות, מוציאים וממתינים לצינון העוגה לפני שמחלצים אותה מהתבנית.

עוד עוגות קפה שאהבנו:

  1. עוגת נס קפה מתוקה
  2. עוגת שכבות בצק וקצף נס קפה
  3. עוגת שוקולד-קפה בלי טיפת קמח
שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן