FoodisGood

הכי טעים: דייסת שיבולת שועל בטעם בננה-מייפל

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הדייסה הזאת מתוקה, קלה להכנה וסופר מוצלח! היא תפתח לכם את היום על הצד הטוב ביותר, תשמור עליכם שבעים לאורך זמן ותספק לגוף את האנרגיה הנחוצה לו. ניתן להכין את הדייסה עם מים / חלב רגיל / חלב שקדים לאקסטרה ערכים תזונתיים.

זמן עבודה: 10 דקות | 1-2 מנות

מצרכים:

מצרכים לשיבולת שועל:

  • 2 כוסות שיבולת שועל להכנה מהירה
  • 4 כוסות מים / חלב / חלב שקדים
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כף חמאה

מצרכים לבננות במייפל:

  • 1 כף חמאה
  • 3 כפות סירופ מייפל
  • 3 בננות גדולות פרוסות
  • לפרוסות של 2 ס"מ

הוראות הכנה:

  1. בקלחת בינונית על אש בינונית-גבוהה מערבבים שיבולת שועל עם מים ומלח. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים ללהבה נמוכה.
  2. מבשלים ומערבבים בעדינות במשך 12 דקות, עד ששיבולת השועל מבושלת לחלוטין וכל המים נספגו.
  3. מסירים את הקלחת מהאש, מוסיפים פנימה כף חמאה ומערבבים קלות. מכסים ומניחים בצק למשך 10 דקות.
  4. בינתיים מכינים בננות במייפל: משתמשים במחבת רחבה וגדולה ובה ממיסים כף חמאה כדקה, מוסיפים את הבננות וסירופ המייפל ומערבבים היטב. מבשלים יחדיו ונותנים לבננות להתקרמל ברוטב למשך 5 דקות. מתבלים בקורט מלח ומסירים מהאש.
  5. מעבירים את דייסת השיבולת לקערה ומעליה מוזגים את הבננות המקורמלות יחד עם הרוטב.

עוד דייסות מתוקות ומומלצות:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email