FoodisGood

מתכון: חזרת לפסח בקלי קלות

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מדריך הכנה של סלט חזרת לפסח, מתאים להגשה לצד גפילטע פיש או על מצה. טעים וחריף. שימו לב, בהכנת החזרת עולים אדים חריפים לכן מומלץ שלא להתקרב עם הפנים.

מתכון לחזרת מושלמת לפסח

זמן הכנה: 15 דק'

מצרכים:

  • 3 סלקים חיים קלופים
  • 1 שורש חזרת בינוני מקולף (כ – 200 גרם)
  • 1/2 כוס חומץ
  • 1/4 כוס מים
  • 2 כפות סוכר או לפי הטעם
  • 1 כפית מלח

הוראות הכנה:

  1. חותכים את החזרת לקוביות קטנות, מכניסים למעבד מזון וטוחנים דק, עד שמקבלים גרגירים קטנים. מעבירים לקערה.
  2. מגרדים את הסלקים בפומפייה דקה ומוסיפים לחזרת.
  3. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים.
  4. מעבירים לכלי אטום ושומרים בקירור עד להגשה.
    בתאבון!

עוד מדריכים לפסח:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.