FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגיות פקאן קטנטנות ופריכות ב-25 דקות (כולל אפייה)

לאוהבי הפקאן – מתכון לעוגיות קטנטנות ופריכות במילוי אגוזי פקאן. העוגיות קלות ומהירות הכנה והריח שממלא את הבית בזמן האפייה פשוט ממכר. 25 דקות (כולל אפייה) והעוגיות מוכנות!

מתכון לעוגיות פקאן

זמן עבודה: 10 דקות | זמן אפייה: 15 דקות | סה"כ: 35 דק'

מצרכים:

(ל-25 עוגיות)

  • 120 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם אגוזי פקאן קצוצים דק
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 וחצי כוסות קמח
  • אבקת סוכר לקישוט

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה חמאה ואבקת סוכר. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. אם הבצק יבש מדי מוסיפים כף מים.
  3. יוצרים מהבצק כדורים קטנים, מסדרים על תבנית האפייה במרווח של כ – 2 ס"מ ואופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט.
  4. מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר.
  5. מצננים ומעבירים לקופסה אטומה עד לשימוש.
    בתאבון!

עוד קינוחי פקאן שאסור לפספס:

  1. עוגת פקאן בחושה והכי קלה להכנה
  2. סהרוני פקאן או שקדים נימוחים ורכים
  3. עוגת קפה עם פקאן סיני
דילוג לתוכן