FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

פולנטה משודרגת מתירס טרי עם חמאה וגבינה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
את הפולנטה הזאת ממש כדאי לנסות. מכינים אותה מתירס טרי, חלב, חמאה וגבינה והתוצאה פשוט מדהימה. המנה ביתית, קלה להכנה ובטעם נהדר.

מתכון לפולנטה מתירס טרי

זמן הכנה: 10 דק' | זמן בישול: 25 דק' | סה"כ: 35 דק'

מצרכים:

  • 6 קלחי תירס טריים
  • 2 כוסות חלב
  • 60 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 150 גרם גבינת פטה
  • מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. שוטפים את התירס ומסירים את העלים.
  2. בעזרת סכין חדה מסירים את גרגרי התירס מהקלחים ומעבירים לסיר.
  3. מוסיפים חלב, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ -15 דקות.
  4. בעזרת בלנדר מוט טוחנים את התירס למרקם הרצוי.
  5. ממשיכים לבשל 5 דקות, עד לעיבוי (מתקבל מרקם דומה לפירה).
  6. מוסיפים חמאה, גבינה, מלח ופלפל ומערבבים עד שהם נטמעים בפולנטה.
  7. מבשלים על אש נמוכה כ – 2 דקות נוספות, טועמים ומתקנים תיבול.
  8. מעבירים לצלחת ומגישים חם.
    בתאבון!

עוד מתכוני תירס משגעים:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email