העלים הירוקים נחשבים למזון על ומכילים ריכוז גבוה של רכיבים תזונתיים חשובים
ועם המתכון המנצח הזה לא תצליחו להפסיק לאכול מהם.
שילוב מרענן של עלים ירוקים, גרנולה מתוקה וחמוציות ששוברות את החמצמצות של הרוטב.
זמן עבודה: 15 דקות
מצרכים:
לסלט
- 1 צרור פטרוזיליה
- 1 צרור כוסברה
- עלי סלרי משני גבעולים
- חופן גרנולה מתוקה
- חופן חמוציות
לרוטב
- מיץ מלימון שלם (אפשר יותר לפי הטעם)
- 2 כפות שמן זית
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 פלפל שחור
הוראות הכנה:
- קוצצים את הפטרוזיליה, הכוסברה והסלרי ומערבבים בקערה גדולה.
- בצנצנת קטנה מערבבים את כל מצרכי הרוטב.
- מוסיפים את הרוטב לקערת הסלט יחד עם הגרנולה והחמוציות ומערבבים היטב לאיחוד טעמים.