אגוזים בתיבול מתוק, מלוח וחריף – השילוש הזה מדהים! ההכנה הכי קלה שיש תשדרג לכם את הנשנוש של אמצע היום ותהפוך אותו ממיקס אגוזים רגיל לדבר הכי ממכר שתאכלו!
זמן עבודה: 10 דקות | תבנית תנור רגילה
מצרכים:
- 3 כוסות מיקס אגוזים לבחירתכם. כמעט כל אגוז הולך (שקדים, קשיו, ברזיל, פיסטוק, פקאן..)
- 1/4 כוס מייפל
- 1 כפית פפריקה חריפה (אפשר גם מתוקה אם לא רוצים את זה חריף)
- 1 כף מלח גס
- 1/4 כפית קינמון
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה גדולה מערבבים את האגוזים עם שאר המצרכים. - משטחים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 20 דקות, כאש בכל 5 דקות מערבבים ומשטחים בחזרה.
- מוציאים ומניחים לצינון בטמפרטורת החדר, לאחר הצינון מעבירים לכלי אטום.