FoodisGood

חיפוש

חיתוכיות מייפל פקאן פריכות ומושלמות לאירוח

חיתוכיות תמיד מתקבלות בברכה בביתנו, הן בגודל המושלם לנשנוש ליד הקפה ותמיד מביאות איתן הרים של מחמאות מהאורחים :) הנה מתכון מעולה לחיתוכיות קצת יוצאות דופן שמשלבות מייפל ואגוזי פקאן. מכינים ממש בקלות בעזרת בצק פריך קפוא או ביתי שמעליו יוצקים מלית פריכה בניחוח ובטעם נפלא.

זמן עבודה: 20 דק' | תבנית: ריבועית 38

מצרכים:

לתחתית:

למילוי:

  •  3 ביצים
  • 1/2 כוס סירופ מייפל טבעי
  • 1/4 כוס חמאה
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/4 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כפית מלי
  • 1 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס (או מיקס אגוזי פקאן, אגוזי מלך וכל מה שאוהבים)
  • 1/2 כוס חצאי אגוזי פקאן (או מיקס אגוזי פקאן, אגוזי מלך וכל מה שאוהבים)

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מקציפים קלות בעזרת מזלג את הביצים.
  2. מוסיפים מייפל, חמאה, סוכר ומלח ומערבבים לאירוח.
  3. מוסיפים פנימה את האגוזים הקצוצים ומערבבים שוב.
  4. מרפדים תבנית ריבועית 38 בנייר אפייה משומן ובתחתית התבנית פורסים את הבצק הפריך.
  5. מעל לבצק הפריך יוצקים את המילוי ומשטחים קלות בעזרת מרית.
  6. מפזרים חצאי אגוזים ועוזרים להם לשקוע מעט במילוי, בעזרת גב הכף.
  7. אופיר בתנור חם על 180 מעלות למשך 30-35 דקות.
  8. מוציאים מהתנור ומיד חותכים לריבועים בעזרת סכין חדה.
  9. מניחים לצינון בטמפרטורת החדר.
    בתאבון!

עוד מתכוני מייפל ופקאן שחובה לנסות:

  1. עוגיות מייפל פקאן
  2. עוגת מייפל בחושה
  3. פאי פקאן מדהים בקלות
דילוג לתוכן