היא חגיגית, טעימה וממש (אבל ממש) קלה להכנה – מתכון לעוגת תותים בקצפת לעצלנים :)
רכיבים:
- 5 כוסות (300 גר') קצפת קנויה או ביתית – קליק למדריך להכנת קצפת ביתית.
- 11 ביסקוויטים, פתי-בר.
- 3 כוסות (450 גר') – תותים, פרוסים לחצאים / רבעים.
אופן ההכנה:
- מורחים שכבה דקה של קצפת בתחתית תבנית (אפשר לבחור עגולה או מרובעת).
- מניחים מעל לקצפת שכבה של ביסקוויטים ומכסים בשכבה נוספת של קצפת (הפעם שכבה עבה).
- מפזרים תותים בנדיבות ועליהם עוד שכבה של קצפת.
- חוזרים על השלבים 2-3 עד פעם אחת (שומרים תותים לשכבה האחרונה).
- לסיום – השכבה העליונה היא תותים שאינם מכוסים בקצפת.
- מקררים למשך כ-3 שעות במקרר (לא במקפיא).