FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון לוויסקי סאוור: איך מכינים + טיפים


למדו איך להכין וויסקי סאוור, משקה שהכי מתאפיין עם ההיסטוריה האמריקאית. מרכיבים פשוטים (עם אפשרות שדרוג מעניינת) והכנה קלה – התוצאה מעולה!

זמן הכנה: 3 דק'

מצרכים (ל-1 כוס וויסקי סאוור):

  • 60 מ"ל – ויסקי (ג'ק דניאלס, בלק לייבל).
  • 30 מ"ל – לימון סחוט טרי.
  • 20 מ"ל -סירופ סוכר.
  • אנגוסטורה ביטרס (לקישוט).
  • דובדבן (לקישוט).

אופן ההכנה:

  1. מערבבים (שייקר – אופציונאלי) למשך כ- 3 דק' את הוויסקי, הלימון וסירופ הסוכר.
  2. מערבבים שוב עם קרח כתוש לכוס לאובול.
  3. לקישוט מוסיפים מעל 2-3 טיפות אנגוסטורה ביטרס ודובדבן.
  4. תהנו!

טיפים ושדרוגים לוויסקי סאוור:

  • במקום דובדבן, ניתן לקשט בתפוז (אפשר גם וגם).
  • המתכון המקורי מגיע עם הלבן של הביצה (חלבון) – אפשר בהחלט לנסות ולהוסיף.

עוד מתכוני קוקטיילים ושייקים

1. מרגריטה: איך מכינים + טיפים לקוקטייל המושלם

מרגריטה – הקוקטייל המפורסם והקלאסי, מוכר על ידי איגוד הברמנים הבינלאומי ומכיל בעיקר טקילה, ליים וליקר. את הקוקטייל מכינים בשייקר יחד עם קרח גרוס (מרגריטה קפואה) או קוביות קרח לפי העדפה אישית.

למתכון קוקטייל מרגריטה

2. קפיריניה • מתכון לקוקטייל ברזילאי מושלם

למדו כיצד להכין קוקטייל קפיריניה ברזילאי בקלות. המרכיבים פשוטים והתוצאה מעולה!

למתכון קפיריניה

דילוג לתוכן