FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרגריטה: איך מכינים + טיפים לקוקטייל המושלם

מרגריטה – הקוקטייל המפורסם והקלאסי, מוכר על ידי איגוד הברמנים הבינלאומי ומכיל בעיקר טקילה, ליים וליקר. את הקוקטייל מכינים בשייקר יחד עם קרח גרוס (מרגריטה קפואה) או קוביות קרח לפי העדפה אישית.

מתכננים מסיבה? מתכון למרגריטה מוצלחת

משקה חובה בכל אירוע, המוגש בכוס מיוחדת הנקראת על שמו של הקוקטייל. מתאים במיוחד למסיבות יום-הולדת, מסיבות רווקים ורווקות או סתם ככה באמצע יום קיצי להרמת המורל.

מצרכים (ל-2 כוסות מרגריטה)

  • 8 קוביות קרח
  • 6 כפות טקילה
  • 2 כפות ליקר תפוזים
  • 4 כפות מיץ לימון סחוט
  • 2 פלחי לימון לקישוט
  • סוכר או מלח לציפוי שולי הכוס

אופן ההכנה

  1.  מכניסים את כל המרכיבים לשייקר ומשקשקים היטב למשך חצי דקה. או – טוחנים את כל מרכיבי המרגריטה בבלנדר חשמלי (להכנת מרגריטה גרוסה).
  2. מעבירים פלח לימון לכל אורך שולי הכוס על מנת להרטיב אותה וטובלים במלח או סוכר, לפי בחירה אישית.
  3. שופכים את הקוקטייל לכוסות המוכנות, מקשטים בפלחי לימון ומגישים.

לשדרוג המרגריטה שלכם

מרגריטה אבטיח קפואה

הגשה: לפני הכנת הקוקטייל, מומלץ להקפיא את הכוס ולהגיש את הקוקטייל בכוס קפואה ומרעננת. מושלם לימי הקיץ ולמסיבות בריכה.

קישוט: לשדרוג מראה המרגריטה ניתן להוסיף חפצים נלווים כגון מטרייה קטנה או פירות חתוכים על קיסם. מתאים במיוחד לימי הולדת או סתם להעלאת מצב הרוח.

קרח: ניתן לגרוס את קוביות הקרח לפני, ולהגיש עם הקוקטייל, מה שנותן למשקה ערך מוסף ורעננות חדשה.

טקילה: אם כבר, אז כבר. חשוב לבחור טקילה איכותית ולא זולה על מנת ליהנות ממשקה איכותי וטעים. בנוסף ניתן להוסיף לכמות האלכוהול במשקה, תלוי בהעדפה אישית.

מרגריטה אבטיח: בימי הקיץ הטרופים, אין יותר מושלם מאבטיח, במיוחד כשאפשר להכין איתו קוקטייל אלכוהולי מרענן. להכנת מרגריטה אבטיח ניתן לגרוס 5-6 קוביות אבטיח בבלנדר, יחד עם קרח גרוס ולהוסיף אליו את המצרכים של הקוקטייל. טעים, יפה ויפיל את האורחים מהרגליים.

קרטיבים אלכוהוליים: ניתן להקפיא את הקוקטייל בכוסות חד פעמיים עם מקל ולהכין קרטיבים אלכוהוליים מושלמים לימי הקיץ, מומלץ במיוחד בגרסת האבטיח!

עוד מתכונים מעולים שישדרגו כל מסיבת קיץ

דילוג לתוכן