FoodisGood

לחם קיטו מוצלח בקלי קלות

מתכון מוצלח שמתאים לתזונה קטוגנית אבל לא רק! לחם מקמח שקדים, ללא גלוטן, בריא וטעים שמכינים בקלות במעבד מזון. הלחם יוצא במרקם אוורירי ויציב ומתאים להכנת כל כריך שתחפצו.

זמן עבודה: 15 דקות | 2 תבניות אינגליש קייק

מצרכים:

  • 1/2 קילו קמח שקדים
  • 4 ביצים
  • 2 כפות זרעי פשתן טחונים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כוס מים פושרים
  • לשדרוג הלחם הוסיפו: 1 גבעול בצל ירוק קצוץ / חופן אגוזים קצוצים / תבלינים מיובשים (כמו טימין, כוסברה ואורגנו),

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במעבד מזון מעבדים את כל מצרכי הלחם לכדי בלילה אחידה.
  3. מוסיפים לבלילת הלחם מה שאוהבים – בצל ירוק / אגוזים / תבלינים.. ומערבבים עם כף.
  4. מעבירים את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפייה.
  5. אופים בתנור חם למשך 35 דקות.
  6. מוציאים ומקררים היטב לפני שפורסים.

*הלחם לא מתאים להקפאה.

עוד מאפי קיטו מעולים:

זוקיני צלוי בתנור עם תיבול מושלם

זוקיני בתנור – זו אחת הדרכים הטובות ביותר לבשל זוקיני! ההכנה סופר קלה, הטעם והמרקם מצוינים והערכים התזונתיים שלו יוסיפו המון לבריאות הגוף שלכם.

עוף בתנור: המתכון הכי טוב שיש + 5 תיבולים מעניינים

יש עוף רך ויש עוף קריספי, אבל כדי שהעוף יהיה מוצלח, הוא חייב להיות עסיסי! המדריך המלא להכנת עוף עסיסי בתנור עם כל הטיפים והשלבים בדרך להצלחה. כדי שבפעם הבאה שאתם מכינים עוף בתנור, הוא יהיה הכי עסיסי וטעים שאפשר.

מתכון: חלב שיבולת שועל מהיר ומוצלח

מכינים בקלות חלב שיבולת שועל ביתי ונהנים ממנו למשך 2-3 ימים! חלב שיבולת שועל מתאים לקפה ומשתלב נהדר במגוון מתכונים! ההכנה מאוד קלה והתוצאה תפתיע אתכם.

דילוג לתוכן