FoodisGood

כדורי בשר ברוטב עגבניות • מתכון מהיר ומנצח

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מתכון מעולה לילדים ולכל המשפחה – כדורי הבשר מתבשלים לאט לאט ברוטב העגבניות העסיסי ולבסוף מתקבל תבשיל נהדר ומלא בטעמים! התבשיל הקלאסי הזה מושלם להגשה על פסטה / אורז / פירה.

זמן עבודה: 20 דקות | 4 סועדים

מצרכים:

לכדורי בשר:

  • 1/2 קילו בשר בקר טחון
  • 1/4 צרור פטרוזיליה
  • 1/4 צרור כוסברה
  • 1 בצל גדול מגורד בפומפייה וסחוט מנוזלים
  • 1 ביצה
  • 3-4 כפות פירורי לחם
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית כמון
  • 1/4 כפית פפריקה אדומה

לרוטב עגבניות:

  • 3 כפות שמן קנולה
  • בצל קצוץ
  • 100 גרם רסק עגבניות (רסק קטן אחד)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית כמון טחון
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 2 עגבניות גדולות – מגורדות בפומפייה

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הקציצות היטב.
  2. משתמשים בסיר סוטאז' ובו מחממים את השמן, מטגנים בצל קצוץ עד שהוא מתרכך ומוסיפים רסק עגבניות, מלח, פלפל וכמון. מטגנים הכל כדקה.
  3. מוסיפים עגבניות מרוסקות ולאט את המים החמים, מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה נמוכה, מבשלים כשלוש דקות.
  4. מעיסת הקציצות יוצרים כדורים קטנים בגודל כדור פינג-פונג ומסדרים בתוך הרוטב. מכסים ומבשלים כ-45 דקות על להבה נמוכה.

עוד מתכוני קציצות שאסור לפספס

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.