FoodisGood

עוף מוקפץ עם ירקות ברוטב אסייתי נהדר

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
הנה מנה מוצלחת לצהריים שתמיד אפשר לתקתק עם חזה עוף ואיזה ירקות שיש במקרר, מושלם להגשה על אורז! מנה נהדרת וקלה להכנה שמתאימה לילדים ולכל המשפחה.

זמן עבודה: 10 דקות | 5-6 סועדים

מצרכים:

למוקפץ

  • 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
  • מעט מלח
  • מעט פלפל שחור
  • בצל חתוך לרצועות
  • פלפל אדום ופלפל ירוק חתוכים לקוביות קטנות
  • חופן אגוזי קשיו קלויים
  • 2 כפות שמן
  • אפשר להוסיף גם: חופן אפונה קפואה, תירס, גזר גמדי קפוא ועוד…

לרוטב

  • 3 שיני שום כתושות
  • כף שמן
  • ⅓ כוס רוטב סויה
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 כוס מים חמים + כפית אבקת מרק עוף
  • ¼ כוס קמח (30 גרם)

הוראות הכנה:

  1. במחבת ווק מחממים שמן ומקפיצים את קוביות העוף כדקה, מוסיפים מלח ופלפל וממשיכים בהקפצה כ-4 דקות, עד שהעוף חצי מוכן.
  2. מוסיפים בצל ומטגנים כ-3 דקות, מוסיפים קוביות פלפלים וקשיו ומקפיצים הכל ביחד כ-5 דקות, עד שהעוף מוכן והבצל רך. מוציאים הכל לצלחת ומניחים בצד.
  3. באותה המחבת מחממים כף שמן ובה מטגנים את השום כשתי דקות, מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומערבבים. מנמיכים ללהבה בינונית ונותנים לרוטב להצטמצם כ-5 דקות.
  4. מחזירים את תערובת העוף והירקות ומערבבים לציפוי אחיד. מגישים על אורז דביק ונהנים!
    בתאבון!

אל תפספסו >> מגוון מתכוני חזה עוף מוקפץ

וגם >> 10 מתכוני המוקפץ הכי אהובים באתר

עוד מתכונים מהמטבח האסייתי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.