FoodisGood

בראוניז כשר לפסח בלי קמח • מתכון מנצח וקל להכנה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
אם חיפשתם מתכון לבראוניז כשר לפסח, בראוניז עסיסי ומושחת בלי טיפה של קמח – זה המתכון הכי טוב שיש! בראוניז כשר לפסח קל להכנה וטעים במיוחד עם המרקם המושלם!

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית מרובעת בגודל 22*22

מצרכים:

  • 1/2 כוס שמן
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 4 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • קורט מלח (קמצוץ)
  • 4 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • חופן אגוזי מלך קצוצים גס

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה משומן.
  2. בקערה שמתאימה למיקרוגל ממיסים שוקולד מריר עם שמן כחצי דקה, מערבבים לבלילה חלקה ללא גושים, אם עדין יש גושים ממיסים עוד חצי דקה במיקרוגל ושוב מערבבים.
  3. בקערה גדולה טורפים ביצים עם סוכר וסוכר וניל, בעזרת מטרפה ידנית, עד לקבלת קציפה בהירה, מוסיפים מלח ותמצית וניל ומערבבים שוב.
  4. מוסיפים את השוקולד המומס לקערת הביצים ומקפלים פנימה.
  5. יוצקים את בלילת הבראוניז לתבנית המשומנת ומפזרים את אגוזי המלך, בעזרת כף עוזרים לאגוזי המלך לשקוע קלות בבלילת העוגה.
  6. אופים במשך 23 דקות, הבראוניז מוכן כאשר קיסם יוצא מעט לח, אך לא רטוב. במידה והקיסם רוטב אופים עוד כ-5 דקות.

עוד עוגות שוקולד כשרות לפסח שאסור לפספס:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.