FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מאפינס תירס כשר לפסח (10 דקות עבודה)

עוד מתכון קל לפסח שניתן להכין באיזו גרסה שאוהבים (עם או בלי קישואים ואפילו להוסיף איזה יקר שאוהבים). מאפינס תירס כשר לפסח עם קמח כשר וגבינות, מתאים בול לימים בפסח שצריך פתרון לארוחת ערב זריזה.

זמן עבודה: 10 דקות | כ-18 מאפינס קטנים

מצרכים:

  • 1 פחית שימורי תירס קטנה, מסונן מנוזלים
  • 1 גביע גבינה לבנה (250 גר')
  • 1 גביע קוטג' (250 גר')
  • 1 כוס קמח תופח כשר לפסח (או קמח מצה + שקית אבקת אפייה)
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • *ניתן וכדאי להוסיף: 2 קישואים מגוררים וסחוטים היטב מנוזלים

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי המאפינס.
  2. משמנים תבנית שקעים למאפינס בעזרת ספריי שמן.
    יוצקים לשקעי התבנית את תערובת המאפינס עד כ- 1/2 גובה התבנית.
  3. מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים את המאפינס במשך 20-25 דקות.
  4. המאפינס מוכנים כשהם משנים צבעם לזהוב / שחום.
  5. מצננים מעט בטמפרטורת החדר ונהנים.

עוד מתכונים קלים לפסח:

דילוג לתוכן