מתכון לכנאפה ביתי אמיתי

על ידי FoodisGood  

מתכון לכנאפה ממכר! כל שלבי ההכנה, צעד אחר צעד, להכנת כנאפה מתוק מעולה - הכנת האטריות והמילוי והרכבת המנה. קינוח מצוין לכל ארוחה.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 35 דקות

    20 דקות

    55 דקות

  • תבנית עגולה

מצרכים למתכון

לכנאפה

500 גרם אטריות כנאפה דקות

500 גרם גבינת ריקוטה

4 כפות חמאה מומסת

לסירופ

2 כוסות סוכר

2 כוסות מים

כפית מיץ לימון

כפית מי ורדים

הוראות הכנה

הכנת האטריות

קורעים את האטריות לחתיכות קטנות ועל האטריות יוצקים את החמאה המומסת.

משפשפים את אטריות הכנאפה בין כפות הידיים. לוקחים חצי מהכמות ומהדקים בתחתית של תבנית.

מילוי בגבינה

מעל לשכבת האטריות מורחים שכבה של גבינה ריקוטה באופן שווה.

מעל לשכבת הגבינה מסדרים את חצי האטריות הנותרות.

אפיית הכנאפה

אופים בתנור על 180 מעלות עד לקבלת צבע שזוף יפה.

הכנת סירופ מתוק

מרתיחים את כל מצרכי הסירופ יחדיו במשך 10 דקות ומסירים מהאש.

ברגע שהכנאפה יוצא מהתנור יוצקים עליו את הסירופ באחידות.

מקשטים בפיסטוקים ומגישים.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00