
מתכון לכנאפה ביתי אמיתי
על ידי FoodisGood קינוחים
מתכון לכנאפה ממכר! כל שלבי ההכנה, צעד אחר צעד, להכנת כנאפה מתוק מעולה - הכנת האטריות והמילוי והרכבת המנה. קינוח מצוין לכל ארוחה.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
35 דקות
20 דקות
55 דקות
- תבנית עגולה
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
הכנת האטריות
קורעים את האטריות לחתיכות קטנות ועל האטריות יוצקים את החמאה המומסת.
משפשפים את אטריות הכנאפה בין כפות הידיים. לוקחים חצי מהכמות ומהדקים בתחתית של תבנית.
מילוי בגבינה
מעל לשכבת האטריות מורחים שכבה של גבינה ריקוטה באופן שווה.
מעל לשכבת הגבינה מסדרים את חצי האטריות הנותרות.
אפיית הכנאפה
אופים בתנור על 180 מעלות עד לקבלת צבע שזוף יפה.
הכנת סירופ מתוק
מרתיחים את כל מצרכי הסירופ יחדיו במשך 10 דקות ומסירים מהאש.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











