כנפיים בציפוי אסיאתי בתנור

על ידי FoodisGood  

מתכון מעולה לכנפיים פריכות בטעם אסיאתי. למתכון הזה מומלץ להשתמש בחלק השמן של הכנפיים כדי ליהנות מיחס בשר-ציפוי מושלם. המנה מוגשת בכרך-כלל כמנה ראשונה אבל עומדת בפני עצמה גם כמנה עיקרית לצד סלט עלים, צ'יפס, אורז או תוספות אחרות.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 15 דקות

    30 דקות

    45 דקות

  • 4 סועדים

מצרכים למתכון

תרסיס שמן

2 ביצים

2 כפות רוטב סויה

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 כפית רוטב טריקאי

קילו כנפיים, מופרדות

3 כוסות קמח לבן

2 כפיות פפריקה אדומה מתוקה

1/4 כפית פלפל שחור

1 כפית מלח

רוטב טריאקי להגשה

הוראות הכנה

לניקוי הכנפיים משרים אותן במים עם כף מלח. מסננים במסננת ומייבשים.

טורפים בקערה ביצים עם סויה, שום, צ׳ילי וטריאקי.

בקערה נפרדת מערבבים קמח עם פפריקה, מלח ופלפל.

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים היטב.

טובלים כל כנף בתערובת הביצה טוב טוב ומעבירים לקערת הקמח. מכסים את הכנפיים בקמח מכל הצדדים ומעבירים לתבנית. לאחר מכן מרססים היטב את הצד העליון של הכנפיים בתרסיס שמן.

מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים את הכנפיים ל-45 דקות אפייה. לאחר 25 דקות הופכים את הכנפיים.

מוציאים מהתנור למצע של עלי חסה טריים, מטפטפים טריאקי ומגישים חם.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

ניצן

13/07/2018

מתכון פשוט טעים

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00