
כנפיים בציפוי אסיאתי בתנור
על ידי FoodisGood מנות ראשונות
מתכון מעולה לכנפיים פריכות בטעם אסיאתי. למתכון הזה מומלץ להשתמש בחלק השמן של הכנפיים כדי ליהנות מיחס בשר-ציפוי מושלם. המנה מוגשת בכרך-כלל כמנה ראשונה אבל עומדת בפני עצמה גם כמנה עיקרית לצד סלט עלים, צ'יפס, אורז או תוספות אחרות.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
-
15 דקות
30 דקות
45 דקות
- 4 סועדים
הוראות הכנה
לניקוי הכנפיים משרים אותן במים עם כף מלח. מסננים במסננת ומייבשים.
טורפים בקערה ביצים עם סויה, שום, צ׳ילי וטריאקי.
בקערה נפרדת מערבבים קמח עם פפריקה, מלח ופלפל.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים היטב.
טובלים כל כנף בתערובת הביצה טוב טוב ומעבירים לקערת הקמח. מכסים את הכנפיים בקמח מכל הצדדים ומעבירים לתבנית. לאחר מכן מרססים היטב את הצד העליון של הכנפיים בתרסיס שמן.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים את הכנפיים ל-45 דקות אפייה. לאחר 25 דקות הופכים את הכנפיים.
מוציאים מהתנור למצע של עלי חסה טריים, מטפטפים טריאקי ומגישים חם.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
ניצן
13/07/2018
מתכון פשוט טעים

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!