
הוראות הכנה
הכנת הקרמבל :
במעבד מזון לגרוס כל חומרי הקרמל לפירורים
להכניס לאפייה של 8 דקות
לטחון שוב במעבד מזון לפירורים גסים-דקים
ניתן לפזר מעל הקרמבל מעט מייפל
הכנת המוס :
לטרוף בקערה גבינת שמנת + שמנת חמוצה + גרידת לימון במטרפה ידנית
במיקסר לטרוף שמנת מתוקה לקרם רך ולהוסיף אבקת סוכר
להוסיף לקערת המיקסר חלמונים ולהוסיף את הגבינות וגרידת הלימון – לטרוף במהירות נמוכה עד לאיחוד חומרים
להוציא קרם הגבינה מהמיקסר ולהעביר לקערה. לקרר במקרר.
לשטוף היטב קערת המיקסר ולנגב – לטרוף חלבונים במיקסר עד שהם הופכים לקצף. להוסיף סוכר. להמשיך לטרוף עד לקצף רך.
להוציא קרם הגבינה מהמקרר, להוסיף חלבונים מוקצפים לקרם הגבינה ולזלף לכוסות
ניתן לעטר את מוס הגבינה בכמה אופנים : לשים פירות יער מלמעלה, לזלף מעט סירופ דובדבנים או לזלף מעט גנאש שוקולד (שמנת מתוקה+שוקולד מומס), ניתן לשים למעלה שברי שוקולד או שברי פיסטוק או שברי עוגיות טבולות בקפה וגם - מעט מחית פיסטוק.