מרק אפונה משימורים

על ידי tomahfahrenheim  , , ,

מתכון למרק אפונה טחון משימורי אפונה, מרק סמיך ומהיר הכנה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 20 דקות

    30 דקות

    50 דקות

  • 4 קערות

מצרכים למתכון

1 בצל קטן

4 שיני שום

2 שימורי אפונה

מלח ופלפל (תיבול לפי הטעם)

2 כוסות מים רותחים

אופציונאלי

חצי כוס פסטה קונכיות

גבינת פרמז'ן

קבנוס

הוראות הכנה

לקצוץ את הבצל והשום היטב. לפתוח את השימורים ולשטוף היטב את האפונה.

בסיר לטגן את הבצל, ולאחר מכן את כל התיבול למעט המלח.

כאשר הבצל מוזהב, לטגן 2 שיני שום ולהוסיף את האפונה.

להוסיף 2 כוסות מים רותחים עד שהאפונה מכוסה ולחכות להרתחה.

להוסיף שן שום.

בסיר נוסף להרתיח מים ולהוסיף 2 מצקות ממי המרק, לשפוך את הפסטה כאשר הם רותחים ולהכין לפי הוראות היצרן.

במידה ולא מוסיפים פסטה, יש להסיר 2 מצקות ממי המרק.

להוריד את הסיר מהאש, ולהוסיף את שן השום האחרונה.

בעזרת בלנד ידני יש לטחון היטב את המרק עד קבלת מרקם חלק.

לטעום ולתקן תיבול.

ניתן להגיש עם הפסטה המסוננת.

  • מומלץ להגיש עם פרמז'ן או קבנוס.
  • ההוספה ההדרגתית של השום מבטיחה טעם חזק יותר, מי שפחות אוהב יכול לטגן הכל בבת אחת.

*שימו לב: מצאנו את המתכון המנצח למרק אפונה >> מרק אפונה יבשה מדהים

לעוד מרקים מדהימים כנסו לכאן: אוסף מתכונים למרקים מנצחים

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00