
מרק חומוס, בטטה ועדשים חמוץ
על ידי המטבח של שרית מנות ראשונות, מרקים, מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים
החורף רק הגיע אבל כבר הספקתי להכין מרק חומוס ועדשים חמוץ ונפלא. מרק מיוחד וקל מאוד להכנה. את שילוב הטעמים למדתי אחרי מספר ניסיונות להכין מרק חומוס מוצלח באמת, עם טעם חדש, מקורי ולא משעמם. משמש גם כמנה ראשונה לארוחת שישי.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 30 דקות
25 דקות
1 שעה 5 דקות
1 שעה 30 דקות
- 5 מנות
הוראות הכנה
מטגנים את הבצל עם שום, קוביות בטטה ועדשים במשך 2 דקות.
מוסיפים לסיר תבלינים, מערבבים ומטגנים במשך 2 דקות.
מוסיפים מים רותחים, גרגירי חומוס, סלרי וכוסברה. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים עם מכסה במשך שעה שלמה.
לקראת הסוף מוסיפים מיץ מלימון אחד, מערבים היטב, בודקים טעמים. אם המרק מספיק חמוץ לטעמכם מסירים מהאש, אם לא, מוסיפים מיץ מלימון נוסף.
זה הזמן להכיר את 3 מרקי העדשים השווים ביותר >> מרק עדשים מנצח זה כאן
מוזמנים לבקר בעמוד החדש והמעולה >> עמוד המתכונים החדש
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











