עגבניות ממולאות בגבינת עיזים (צמחוני)

על ידי FoodisGood  , , ,

מתכון קל שיפיל את כולם! מתכון מעולה לעגבניות ממולאות בגבינת עיזים - מנה צמחונית, פשוטה וטעימה. עגבניות ממולאות בכל טוב ובמעט עבודה - ניתן להכין ממש לפני האירוח.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 20 דקות

    10 דקות

    30 דקות

  • 4 מנות

מצרכים למתכון

4 עגבניות גדולות

1/4 כוס שמן זית

250 גרם גבינת עיזים רכה

1 שן שום, כתושה

4 כפות תערובת עשבי תיבול קצוצים, לפי הטעם - פטרוזיליה, בזיליקום, תימין, בצל ירוק וכד'..

1/2 כוס טבעות זיתים שחורים משימורים.

הוראות הכנה

חותכים את החלק העליון של העגבניות ומניחים בצד (נשתמש בו אחר כך), בעזרת סכין קטנה מרוקנים את תכולת העגבניות לגמריו מניחים את העגבניות הפוכות על גבי נייר סופג במשך 10 דקות, עד שכל הנוזלים מתנקזים לגמרי.

בקערה בינונית מערבבים יחדיו את גבינת העיזים, השום, הזיתים ועשבי התיבול. ממליחים את התערובת וממלאים כל עגבניה, כך שהמילוי מבצבץ מעט מראש העגבנייה. מכסים את העגבניות בחלקן העליון (שהסרנו מקודם).

מסדרים את העגבניות על מגש מרופד בנייר אפייה ומטפטפים על כל עגבנייה מעט שמן זית.

אופים במשך 15 דקות על חום של 190 מעלות, רק עד שהעגבניות מתחילות להתקמט. מוציאים את העגבניות מהתנור, מצננים מעט ומגישים חם.

עגבניות ממולאות צמחוניות מומלץ להגיש בתוספת סלט ירוק עשיר.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00