
עגבניות ממולאות בגבינת עיזים (צמחוני)
על ידי FoodisGood מתכוני ממולאים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, תוספות
מתכון קל שיפיל את כולם! מתכון מעולה לעגבניות ממולאות בגבינת עיזים - מנה צמחונית, פשוטה וטעימה. עגבניות ממולאות בכל טוב ובמעט עבודה - ניתן להכין ממש לפני האירוח.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
20 דקות
10 דקות
30 דקות
- 4 מנות
הוראות הכנה
חותכים את החלק העליון של העגבניות ומניחים בצד (נשתמש בו אחר כך), בעזרת סכין קטנה מרוקנים את תכולת העגבניות לגמריו מניחים את העגבניות הפוכות על גבי נייר סופג במשך 10 דקות, עד שכל הנוזלים מתנקזים לגמרי.
בקערה בינונית מערבבים יחדיו את גבינת העיזים, השום, הזיתים ועשבי התיבול. ממליחים את התערובת וממלאים כל עגבניה, כך שהמילוי מבצבץ מעט מראש העגבנייה. מכסים את העגבניות בחלקן העליון (שהסרנו מקודם).
מסדרים את העגבניות על מגש מרופד בנייר אפייה ומטפטפים על כל עגבנייה מעט שמן זית.
אופים במשך 15 דקות על חום של 190 מעלות, רק עד שהעגבניות מתחילות להתקמט. מוציאים את העגבניות מהתנור, מצננים מעט ומגישים חם.
עגבניות ממולאות צמחוניות מומלץ להגיש בתוספת סלט ירוק עשיר.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!