עוגת בומב שוקולד 6 שכבות מפתיעה

על ידי FoodisGood  

המתכון של מעיין מסיכה לעוגת בומב 6 שכבות ללא אפייה כלל! עוגה שמשגע את האורחים (מתאימה מאוד ליום הולדת למבוגרים).
הכינו עוגת בומב עם קינדר בואנו, נוטלה ועוד הפתעות..

  • זמן עבודה: 1 שעה 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 35 דקות
  • 1 שעה 35 דקות

    1 שעה 35 דקות

  • קערה עגולה גדולה

מצרכים למתכון

לתחתית העוגה

250 גרם ביסקוויט

2 כפות קקאו

120 גרם חמאה

2 כפות נוטלה

1 קינדר בואנו

למלית לבנה

2 שמנת מתוקה

2 פודינג וניל

1 כוס חלב

1 שוקולד לבן מומס בטמפ׳ חדר

2 כפות שמנת מתוקה

למלית שוקולד

2 שמנת מתוקה

כף פודינג שוקולד

1 צנצנת נוטלה (אפשר גם פחות תלוי בכם)

לגנאש שוקולד

1 שמנת מתוקה

2 חבילות שוקולד חלב

הוראות הכנה

הכנת בסיס העוגה

ממיסים במיקרוגל/בקלחת חמאה בינתיים טוחנים ביסקוויט עם קינדר קקאו ונוטלה, לאחר שהחמאה נמסה להוסיף אותה לביסקוויט הטחון לערבב ולשטח בתבנית, להכניס למקפיא עד שהבלילות מוכנות.

בינתיים, לוקחים קערה עגולה ועוטפים את הפנים שלה בניילון נצמד כך שנשאר קצוות מחוץ לתבנית (שנוכל לחלץ את העוגה בקלות החוצה) - מכניסים למקפיא.

מתחילים להכין את הבלילות

בלילה לבנה: ממיסים שוקולד עם שמנת מתוקה, לאחר שנמס מניחים לצינון מוחלט. להקציף שמנת מתוקה עם 2 פודינג וניל וכוס חלב, לאחר שקיבלנו קצפת יציבה (אך לא נוקשה) מוסיפים את השוקולד הלבן ומקפלים..מניחים בצד.

בלילת שוקולד: מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג שוקולד..לאחר שקיבלנו קצפת יציבה לשפוך נוטלה (בכמה פעמים) ולקפל עד קבלת מוס נוטלה אוורירי.

מוציאים את הקערה מהמקפיא ומתחילים להרכיב

בגדול, אפשר לעשות כמה שכבות שרוצים.. אני עשיתי 6.. שמים בלילה חומה על לבנה.. אני השתמשתי בשקיות זילוף כי הבלילות לא קשות וקשה יהיה ליישר אותן אחת על השנייה.

כשמסיימים להרכיב מכניסים את הקערה למקפיא ל-5 שעות. כן כן..

20 דקות לפני הוצאת העוגה מכינים גנאש שוקולד: להרתיח שמנת להוסיף שוקולד עד שנמס.. מצננים מעט (שלא יהיה רותח), מחלצים את העוגה ומזגגים בשוקולד המומס.. את הקישוט אני משאירה לכם לבחירה 🙂

תהנו!

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

לי

14/08/2017

היי רציתי לדעת כיצד יוצרים את צורת העוגה על מנת שתיהיה ככה עגולה ויפה? ומזה שקישוט הלבן מלמלעה שהוספת?

נועם

24/05/2016

את יכולה להסביר לי יותר ברור?מה אני עושה עם השלב הראשון ובאיזה תבנית אני משטחת.
ואיך אני יוצרת את השוקולד החום שיש מסביב לעוגה?

foodisgood

16/01/2016

היי אודליה,
בשלב הראשון כתוב שיש להמיס חמאה, לערבב עם הביסקוויטים והקקאו ולשטח בתבנית.

אודליה

16/01/2016

לא רשום מה עושים עם שכבת הביסקוויטים

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00