
מיני פוקאצ'ות זעתר ושום שמיר
על ידי מהמטבח של אורלי לחם ומאפים
מיני פוקאצ'ות מדליקות עם המון זעתר או שום שמיר. מתכון שכיף להכין וממש כיף לאכול. מתאים מאוד לאירוח, לארוחה שישי או סתם לפינוק של פוקאצ'ות טריות לארוחת ערב!
- זמן עבודה: 1 שעה
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
-
1 שעה
15 דקות
1 שעה 15 דקות
- כ-30 פוקאצ'ותקטנות
הוראות הכנה
הכנת הבצק
את כל מצרכי הפוקאצ'ות ללוש במשך 10 דקות.
למרות שמן זית, לכסות את הבצק ולהתפיח במקום חמים עד להכפלת הנפחץ
ללוש בשנית חזק ולהוריד את האוויר מהבצק.
לקמח משטח עבודה, ליצור מהבצק כדורים, לכסות ולהניח לתפיחה חוזרת עד להתפחה.
הכנת התוספות
זעתר: בקערה קטנה מערבבים שמן זית וזעתר.
שום שמיר: בקערה קטנה מערבבים שום כתוש, שמיר ושמן זית.
ניתן גם לפזר שומשום למי שאוהב.
הכנת הפוקאצ'ות
לאחר התפחה מרדדים ביד כל כדור בצק לגודל של פיתה קטנה ועגולה.
מפזרים כמו נדיבה של תוספות ואופים את הפוקאצ'ות בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 15 דקות.
*עדכון: מצאנו את המתכון המושלם ביותר לפוקצ'ה, הוא ממש כאן >> מתכון לבצק פוקצ'ה מנצח
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!