פחזניות אווריריות במילוי קרם וניל

על ידי FoodisGood  ,

שילוב בין קרם וניל עשיר לבין פחזניות אווריריות הוא פשוט שילוב מנצח. מתכון מעולה לפחזניות אווריריות שיהפוך לקינוח המועדף עליכם. ניתן למלא בקצפת, לטבול בשוקולד ואפילו להגיש לצד קרם בננה.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 35 דקות

    25 דקות

    1 שעה

  • 30 פחזניות

מצרכים למתכון

לפחזניות

200 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות

2 כוסות חלב

1/2 1 כפות סוכר

שקית סוכר וניל

1/4 כפית מלח

2 כוסות קמח לבן (לא תופח)

4 ביצים

שקית זילוף

למילוי קרם וניל

מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

1/2 כוס חלב

שקית אינסטנט פודינג וניל

אבקת סוכר להגשה

הוראות הכנה

בסיר בינוני על אש נמוכה מערבבים חמאה, חלב, סוכר ומלח. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, ממשיכים לערבב עד שהחמאה נמסה לחלוטין.

תוך כדי ערבוב מוסיפים בבת אחת את כל הקמח, מערבבים טוב טוב עד לקבל גוש בצק שמתנתק מקצוות הסיר.

מורידים את הסיר מהאש, מעבירים את הבצק לקערת מיקסר ומערבלים במשך 2 דקות לצינון הבצק.

מוסיפים למיקסר 4 ביצים, אחת בכל פעם, ומערבבים רק עד לשילוב הביצים בבצק.

מעבירים את הבצק לשקית זילוף ומזלפים פחזניות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות. חשוב לא לפתוח את התנור בכלל במהלך ה-20 דקות הראשונות.

לאחר 20 דקות פותחים את דלת התנור לרווחה ומוציאים את האדים, סוגרים את דלת התנור (לא עד הסוף - משאירים רווח קטן העזרת כף עץ) ואופים במשך 5 דקות נוספות.

מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים את הפחזניות.

הכנת קרם וניל למילוי

מקציפים יחדיו את כל חומרי המילוי עד לקבלת קרם וניל יציב ומעבירים לשקית זילוף.

לאחר צינון הפחזניות ממלאים אותן בקרם, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00