
מתכון לפרגיות עסיסיות במחבת
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) עיקריות
מי לא אוהב פרגיות? וכשהן כל-כך עסיסיות וטעימות לאחר שבילו במרינדה הטעם רק משתבח. מתכון לפרגיות עסיסיות במחבת במרינדה מנצחת עם סוד קטן.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
20 דקות
25 דקות
45 דקות
- 10 פרגיות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
בקערה גדולה לערבב את כל חומרי המרינדה יחד טוב טוב טוב. להוסיף את הפרגיות ולערבב היטב כך שכל הפרגיות מצופות במרינדה.
לכסות את הקערה ולהשאיר ללילה במקרר לספיחת הטעמים, אם אין ברירה אפשר להסתפק גם בכמה שעות.
לאחר לילה במקרר, מחממים מחבת ללא שמן ומניחים את נתחי הפרגיות עם השמן שבקערה.
מטגנים את הפרגיות המתובלות משני הצדדים כ 4 דק' מכל צד עד שהפרגיות מוכנות.
מצאנו את המתכון המנצח >> פרגיות במחבת, עסיסיות ומדהימות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












2 דירוגים וחוות דעת
אייל
מוצלח ברמות
טל
טעים בהחלט