מתכון לפרגיות עסיסיות במחבת

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  

מי לא אוהב פרגיות? וכשהן כל-כך עסיסיות וטעימות לאחר שבילו במרינדה הטעם רק משתבח. מתכון לפרגיות עסיסיות במחבת במרינדה מנצחת עם סוד קטן.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 20 דקות

    25 דקות

    45 דקות

  • 10 פרגיות

מצרכים למתכון

10 נתחי פרגיות טריות

3/4 כוס שמן

1/4 כוס מים

כפית מלח

קורט פלפל שחור

כפית וחצי פפריקה מתוקה

חצי כפית פפריקה חריפה

חצי כפית עמבה (לא להיבהל!!! זה עושה פלאים ולא מרגישים את זה אם אין אפשר להחליף בכורכום)

כפית תבלין ל"על האש"

הוראות הכנה

בקערה גדולה לערבב את כל חומרי המרינדה יחד טוב טוב טוב. להוסיף את הפרגיות ולערבב היטב כך שכל הפרגיות מצופות במרינדה.

לכסות את הקערה ולהשאיר ללילה במקרר לספיחת הטעמים, אם אין ברירה אפשר להסתפק גם בכמה שעות.

לאחר לילה במקרר, מחממים מחבת ללא שמן ומניחים את נתחי הפרגיות עם השמן שבקערה.

מטגנים את הפרגיות המתובלות משני הצדדים כ 4 דק' מכל צד עד שהפרגיות מוכנות.

מוציאים ומגישים חם.

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

אייל

28/06/2016

מוצלח ברמות

טל

05/02/2016

טעים בהחלט

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00