קציצות ירק מטוגנות עם סולת

על ידי FoodisGood  ,

המתכון של רותי אנג'ל לקציצות ירק מטוגנות (או אפויות) עשירות בטעמים עם סולת, מגוון ירקות וכמובן ירק. קציצות קלות להכנה שכולם אוהבים לאכול!

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 30 דקות

    45 דקות

    1 שעה 15 דקות

מצרכים למתכון

תפוח אדמה

גזר

2 קישואים

צרור כוסברה קצוצה

צרור שמיר קצוץ

צרור פטרוזיליה קצוצה

1 כוס סולת

2 גבעולים של בצל ירוק קצוץ

3 ביצים

תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה

הוראות הכנה

את תפוח האדמה, הגזר והקישואים שולקים במים עד לריכוך.

מעבירים את הירקות למסננת ונפטרים מהנוזלים. מניחים בקערה ומוערכים לפירה.

לפירה הירקות מוסיפים כוסברה, שמיר ופטרוזיליה ומערבבים.

מוסיפים סולת, בצל ירוק, ביצים ותבלינים ומערבבים היטב.

נותנים לתערובת הקציצות מנוחה של חצי שעה במקרר.

מחממים שמן, יוצרים מהתערובת קציצות קטנות ומטגנים עד להשחמה מכל צד.

או לקציצות אפויות בתנור - מניחים את הקציצות על תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן ואופים על 180 מעלות עד להשחמה.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

זוהר

10/04/2016

חבל על הזמן טעים לאללה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00