
רולדת חזה הודו עם מרווה – מתכון בריא
על ידי FoodisGood מנות ראשונות
המתכון של לבנה רוזטי לרולדת חזה הודו עם מרווה. מתכון בריא וטעים מאוד שמתאים לארוחת שבת ולא רק. הכינו רולדה ביתית בריאה בלי חומרים משמרים ועם טעם מעולה!
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
-
40 דקות
40 דקות
1 שעה 20 דקות
- רולדה אחת
הוראות הכנה
לנקות יפה את ההודו ולפרוס אותו מצד אחד ומצד שני לפרוסה אחת שטוחה.
לתבל במלח ופלפל, ולפזר עלי מרווה.
לגלגל את חזה ההודו לרולדה ולקשור עם חוט מטבח (או אפילו עם חוט תפירה לבן ב-3 שכבות).
לתבל - מלח ופלפל ולהשחיל עוד עלי מרווה בין החוטים.
לחמם את השמן במחבת יחד עם שיני השום שלמות, על קליפתן.
לטגן את נתח ההודו מכל צדדיו עד השחמה.
להוסיף למחבת את היין והמים ולבשל כ- 40 דקות או יותר (תלוי בגודל חזה ההודו).
להשאיר את הרוטב על המחבת ולתת לו להצטמצם מעט.
להוציא את הרולדה ולקרר, לאחר קירור לפרוס את הרולדה ולהגיש לצד רוטב הבישול.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!