רולדת חזה הודו עם מרווה – מתכון בריא

על ידי FoodisGood  

המתכון של לבנה רוזטי לרולדת חזה הודו עם מרווה. מתכון בריא וטעים מאוד שמתאים לארוחת שבת ולא רק. הכינו רולדה ביתית בריאה בלי חומרים משמרים ועם טעם מעולה!

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
  • 40 דקות

    40 דקות

    1 שעה 20 דקות

  • רולדה אחת

מצרכים למתכון

חזה הודו נקבה (חצי פרפר)

3/4 כוס שמן זית

4-5 שיני שום

כ- 20 עלי מרווה

1/2 כוס יין יבש + 1/2 כוס מים

מלח ופלפל

שמן לטיגון

הוראות הכנה

לנקות יפה את ההודו ולפרוס אותו מצד אחד ומצד שני לפרוסה אחת שטוחה.

לתבל במלח ופלפל, ולפזר עלי מרווה.

לגלגל את חזה ההודו לרולדה ולקשור עם חוט מטבח (או אפילו עם חוט תפירה לבן ב-3 שכבות).

לתבל - מלח ופלפל ולהשחיל עוד עלי מרווה בין החוטים.

לחמם את השמן במחבת יחד עם שיני השום שלמות, על קליפתן.

לטגן את נתח ההודו מכל צדדיו עד השחמה.

להוסיף למחבת את היין והמים ולבשל כ- 40 דקות או יותר (תלוי בגודל חזה ההודו).

להשאיר את הרוטב על המחבת ולתת לו להצטמצם מעט.

להוציא את הרולדה ולקרר, לאחר קירור לפרוס את הרולדה ולהגיש לצד רוטב הבישול.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00